Mexico krijgt hangend restaurant met glazen vloer

Mexico krijgt hangend restaurant met glazen vloer

door Priscilla Nooijen

16 maart 2016

Mexico krijgt er een opmerkelijk restaurant bij. Een complex met glazen vloer komt over de Copper Canyon te hangen, zodat gasten beter van het landschap kunnen genieten.

ZELF NAAR Mexico?

Bekijk alle 59 reizen naar Mexico

Architecten van het Mexicaanse bedrijf Tall Arquitectos zijn de mastermind achter dit project. Zij hopen dat restaurantbezoekers hiermee zoveel mogelijk van de indrukwekkende omgeving meekrijgen. Het gebouw, dat de naam Biré Bitori krijgt, zal uit een ruim achttienhonderd meter hoge klif steken en uitzicht bieden op de beroemde Basaseachic Falls.

Twee verdiepingen

Het complex zal uit twee verdiepingen bestaan. Op de begane grond komt een restaurant dat door de glazen vloer en ramen uitzicht biedt over de kloof. Op de tweede etage wordt een balustrade gebouwd die als cocktailbar en lounge zal dienen. Ook vanuit hier kunnen gasten de achttienhonderd meter diepe afgrond bewonderen.

Details

Wanneer het concept werkelijkheid wordt, is nog de vraag. Naast de imponerende beelden van het ontwerp is er nog niet veel bekend over het project. Eén ding is wel zeker, mensen met hoogtevrees kunnen beter naar boven kijken.

Reizen Mexico

Specialisten Mexico

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner
Sponsors