Like ons op Facebook

Vakantie Mexico

Mexico, Belize & Guatemala online

Slapen in kleinschalige haciënda’s, kleurrijke posada’s of een koloniale casa en net iets verder reizen dan de highlights (die je natuurlijk niet wilt missen) van Mexico. Met Mexico online leer je het echte Mexico kennen bijvoorbeeld door te slapen bij een Mexicaans-Nederlandse familie. Een ervaren Mexico reisspecialist neemt persoonlijk al jouw wensen door en maakt vrijblijvend een reisvoorstel.

bekijk alle reizen van Mexico, Belize & Guatemala online Best geboekte reizen

Djoser

Djoser neemt je mee op vakantie naar Mexico. Je reist in groepsverband maar hebt genoeg individuele vrijheid. Je brengt een bezoek aan o.a. de oude Maya tempels van Chichén Itza en Uxmal, en traditionele stadjes als Campeche en San Cristóbal. Een vakantie in Mexico wordt vaak afgesloten met een paar ontspannen stranddagen in Playa del Carmen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Landschappen, bergen, woestijnen, tropisch regenwoud en witte stranden. Tijdens een vakantie naar Mexico met FOX maak je kennis met de enorme veelzijdigheid van dit land. Het aanbod vakanties naar Mexico is groot, je kiest zelf of je in groepsverband of individueel wilt reizen. Ook een singlereis behoort tot de mogelijkheden.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Alison, de reisexpert die er woont. Samen met haar ontwerp je je individuele vakantie Mexico Alison kan je perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie hotels en laat je graag kennis maken met de lokale bevolking. Zo wordt je reis super origineel! Alison heeft ook veel ervaring in het samenstellen van vakanties voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner