Paspoort en visum Mexico

Paspoort en visum Mexico

Reis je binnenkort naar Mexico, of via Mexico naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Mexico.

Heb ik een visum nodig voor Mexico?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (180 dagen) in Mexico verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden in Mexico verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Mexico in Den Haag.

ZELF NAAR Mexico?

Bekijk alle 58 reizen naar Mexico

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Mexico, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Mexico vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Mexico

Bij aankomst in Mexico moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Mexico

Specialisten Mexico

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nicaragua kenner
Sponsors