Docu over rondreizend stel in de maak

Docu over rondreizend stel in de maak

door Victorine Sandkuyl

7 oktober 2016

Iedereen droomt er wel eens over: je baan opzeggen en de wereld rondreizen zonder een plan. Toch is het voor veel mensen vaak nog een stap te ver om de veiligheid van een vast inkomen achter zich te laten. Diana en Steven durfden deze grote stap wél te nemen. Een aantal jaar geleden gooiden ze het roer om en besloten ze te gaan reizen in Midden-Amerika.

ZELF NAAR Mexico?

Bekijk alle 58 reizen naar Mexico

Reizend door Mexico in een oude Volkswagen bus ontstond een nieuwe carrière, het reizend ondernemerschap. Met hun bedrijfje 'Wonderlijk Werken' helpt het stel andere mensen op weg die ook zogeheten digitale nomaden willen worden. Ze geven workshops als ze in Nederland zijn, verzorgen online trainingen en ze bieden 1-op-1 coaching.

Achter de horizon

De volgende reis brengt Diana, Steven en het jongste gezinslid Isa van Mexico naar Costa Rica, opnieuw in hun vertrouwde busje. Samen met twee filmmakers maken ze tijdens deze roadtrip een documentaire over hun levensstijl. De documentaire 'Achter de horizon' wordt een verzameling van bijzondere ontmoetingen, tips and tricks voor toekomstige digitale nomaden en een kijkje in het unieke leven van Diana en Steven.

Om de documentaire volledig te kunnen financieren zijn de jonge filmmakers nog op zoek naar investeringen via crowdfunding. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over het project:

Reizen Mexico

Specialisten Mexico

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nicaragua kenner
Sponsors