Accommodaties Mexico

Accommodaties Mexico

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In grotere Mexicaanse steden heb je veel keus in accommodaties. Maar in kleinere dorpen is soms maar één plek om te overnachten. Als je daar de nacht wilt doorbrengen doe je er goed aan te reserveren.

Hotel

De hotels in Mexico heten vaak paradores, posadas, casas de huéspedes of gewoon hoteles. Bijna overal waar je komt vind je wel een hotel.

Hostel

Voor minder dan tien euro overnacht je in een hostel in Mexico-Stad. Ook tweepersoonskamers vind je er vanaf tien euro per persoon. Ditzelfde geldt voor andere grotere steden in Mexico. In kleine dorpen ben je rond de zeven euro per persoon kwijt aan een hostel.

Camping

Naast hotels en hostels kun je ook kamperen of slapen in een hangmat. Mexicanen houden van kamperen. Campings zijn er dan ook volop te vinden in Mexico.

Wat is een typische accommodatie in Mexico?

Een typische accommodatie in Mexico is een cabaña op het strand. Houten hutjes bedekt met rieten aken staan in het zand. Je rent vanaf je bed of hangmat zo de azuurblauwe zee in. En 's nachts val je in slaap bij het tellen van de vele sterren.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Mexico

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors