Goedkoop bellen & Internet Mexico

Goedkoop bellen & Internet Mexico

Hoe kan ik goedkoop bellen in Mexico?

In Mexico vind je nog wel telefooncellen, maar ze verdwijnen meer en meer uit het straatbeeld. Bellen naar het buitenland kan het beste met een telefoonkaart, die je koopt in de telefoon winkels.

Iets duurder is om te bellen vanaf casetas de teléfono. Hier maakt iemand de connectie voor je. Je vindt deze casetas overal in Mexico.

Een andere mogelijkheid om te bellen vanuit Mexico is door een simkaart te kopen en die in je eigen mobiele telefoon te plaatsen. Bellen en gebeld worden is zo een stuk goedkoper.

Gratis de thuisblijvers bereiken? Dat kan met Skype. Op de meeste computers in internetcafés is skype geïnstalleerd.

Wat is het netnummer van Mexico?

Het landnummer van Mexico is: +1152.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je in telefoonwinkels van telecomproviders. Meestal zit er al een beetje beltegoed op. Meer beltegoed koop je bij kiosken.

Waar kan ik internetten in Mexico?

Internetcafé's vind je in de meeste grotere Mexicaanse steden. Ook hotels bieden vaak internetdiensten aan. In kleine dorpjes zal het iets moeilijker zijn toegang te krijgen tot internet.

Het elektriciteitssysteem in Mexico is anders dan dat in Nederland. Ook de stopcontacten zijn anders. Als je elektrische apparatuur mee wilt nemen is het aan te raden om in Nederland al een wereldstekker aan te schaffen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Mexico

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner
Sponsors