Goedkoop bellen & Internet Costa Rica

Goedkoop bellen & Internet Costa Rica

Hoe kan ik goedkoop bellen in Costa Rica?

Telefooncellen vind je overal in Costa Rica. Er zijn zowel telefoons die werken op muntjes, als telefoons die werken op beltegoedkaarten.

Het is ook mogelijk een simkaart te kopen voor je eigen mobiele telefoon. Op die manier kun je altijd bellen, wanneer je dat wilt.

De goedkoopste manier om contact te leggen met de thuisblijvers is Skype. Op bijna alle computers in internetcafés is Skype geïnstalleerd.

Wat is het netnummer van Costa Rica?

Het netnummer van Costa Rica is: +506.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je bij telefoonwinkels van de telecomproviders. Meestal moet je apart nog beltegoed kopen om te kunnen sms'en en bellen.

Waar kan ik internetten in Costa Rica?

Overal in Costa Rica zijn internetcafés, behalve in verre uithoeken en in het midden van de jungle. In steden is internet het snelst.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Costa Rica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner
Sponsors