Accommodaties Costa Rica

Accommodaties Costa Rica

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Costa Rica heeft wat betreft accommodatie voor ieder wat wils. Er zijn goedkope, simpele hotels, maar als je meer te besteden hebt, kun je ook gaan voor luxe.

Hotel

In elke stad vind je goedkope hotels. Luxere hotels zijn alleen in grote steden en in toeristische plekken langs de Stille Oceaan.

ZELF NAAR Costa Rica?

Bekijk alle 77 reizen naar Costa Rica

Hostel

Niet overal zijn hostels. Vooral in kleinere dorpen of plaatsen aan het strand zijn er goedkope slaapplaatsen in de vorm van Cabañas, of huisjes en goedkope hotelletjes. In de grote steden vind je wel altijd backpackerhostels met gezamenlijke ruimtes en de mogelijkheid om boeken te ruilen en te internetten.

Camping

Kamperen in Costa Rica kan vaak in natuurgebieden, tijdens een jungletocht bijvoorbeeld. Ook is het vaak mogelijk te kamperen op het strand. Wanneer je je tentje 's ochtends opendoet, zie je de felblauwe zee.

Wat is een typische accommodatie in Costa Rica?

In Costa Rica vind je vele eco-vriendelijke slaapplaatsen. Het Tree Houses Hotel in San Carlos is daar een voorbeeld van. Midden in de jungle slaap je hier hoog tussen de bomen in je eigen boomhut.

Reizen Costa Rica

Specialisten Costa Rica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors