Ambassade & Consulaat Costa Rica

Ambassade & Consulaat Costa Rica

Waar vind je de Costa Ricaanse ambassade in Nederland?

De ambassade van Costa Rica vind je in Den Haag op de Laan Copes van Cattenburch 46. Telefonisch zijn ze te bereiken op 070 35 446 75 en via e-mail op embajada@embacr.nl. De website van de ambassade is: http://www.embacr.nl/.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Costa Rica?

De Nederlandse ambassade in Costa Rica bevindt zich in hoofdstad San José. Je bezoekt ze op de derde verdieping van Apartado Postal 10. Deze ambassade vertegenwoordigt het Nederlandse koninkrijk in Costa Rica, Honduras, Panama en El Salvador. Bellen kan naar +506 2296 1490 en mailen naar nethemb@racsa.co.cr. De website van de ambassade is http://www.holanda.cr/.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Costa Rica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors