Reizen op maat Costa Rica

Riksja Costa Rica

Op zoek naar een rondreis door Costa Rica? Bepaal zelf wat je wilt zien en beleven. Met de bouwstenen van Riksja Costa Rica creëer je je eigen reis toegespitst op jouw wensen. Spot brulapen vanuit een kano of pluk ananassen bij boer Don Rodolfo en slaap in een junglelodge, bij de mensen thuis of in oud klooster. Advies van iemand die er is geweest? Bel ons gerust!

Evaneos

Evaneos is een nieuw platform dat u als reiziger in contact brengt met lokale reisagenten! Onze reisagenten in Costa Rica kunnen uw reis geheel op maat maken, alles kan aangepast worden tot dat u er 100% tevreden over bent. Omdat Evaneos de traditionele tussenpartijen overslaat profiteert u van lokale kennis tegen lokale prijzen!

Travelnauts

Travelnauts verzorgt uitsluitend verre reizen voor gezinnen op maat. Geen twee gezinnen zijn immers hetzelfde en daarom hebben wij geen standaardreizen. Bijzondere hobby’s, extra privacy, met een privé-gids ’s avonds de jungle in of een babysit? Dat kan. Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en alle reizen worden volledig op maat gemaakt. Ook voor uw gezin.

Djoser

Bij Djoser kun je zelf bepalen welke plekken in Costa Rica je bezoekt, in welke accommodaties je verblijft en aan welke excursies je deelneemt. Onze op maat gemaakte groepsreizen naar Costa Rica geven je de vrijheid om je reis zelf, met behulp van onze ervaring, samen te stellen.

NBBS Reizen

Stap in uw huurauto en ontdek de highlights van Costa Rica, een land in Midden-Amerika dat voor één vierde uit beschermd natuurgebied bestaat. Bij NBBS Reizen bepaalt u helemaal zelf hoe uw rondreis door Costa Rica eruit ziet. Onze Latijns-Amerika specialisten adviseren en helpen u graag bij het uitstippelen van een mooie maatreis.

NRV

Voor iedereen die graag een maatreis naar Costa Rica wilt boeken, biedt NRV ‘Zelf Samenstellen’ aan. Deze reisoptie biedt u de mogelijkheid om zelf een vakantie op maat samen te stellen. U volgt een simpel stappenplan waarmee u snel en eenvoudig uw droomreis naar Costa Rica bouwt.

WRC Reizen

De reisspecialisten van WRC Reizen zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft in Costa Rica. Wij kennen het land zeer goed en kunnen u daardoor deskundig advies geven en helpen bij het plannen van uw rondreis door Costa Rica. Wij passen het reisprogramma volledig aan uw persoonlijke wensen aan en creëren zo een unieke vakantie.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met reisspecialiste Liesbet in Costa Rica. Zij kent het land door en door en is goed in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Costa Rica dan vanuit een bus. Onze reisspecialist in Costa Rica heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

Van Verre Reizen

Een privéreis op maat naar Costa Rica is geweldig! Je geeft aan de hand van jouw wensen stellen de landendeskundigen van Van Verre Reizen jouw reis op maat naar Costa Rica samen. Ben je een echte natuurliefhebber of wil je liever aan het strand in Costa Rica verblijven? Alles kan, het is jouw reis op maat naar Costa Rica!

Mooi Vakanties

Bijna nergens ter wereld is de tropische natuur zo uitbundig als in Costa Rica. In de vele natuurparken is alles weelderig groen, ongerept en vol leven. Overal zijn vogels en je zult ook zeker allerlei soorten aapjes zien. En als je goed kijkt, spot je misschien een luiaard, die lekker hangt te slapen aan een tak.

Ontvang de leukste Costa Rica reisroutes

Ga jij op rondreis door Costa Rica of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Costa Rica.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Roadtrip met bijzondere overnachtingen - va € 1250
Roadtrip met bijzondere overnachtingen

14-daagse individuele rondreis Costa Rica

  • Breng een paar dagen diep in de jungle door waar je veel wilde dieren kunt spotten
  • Overnacht midden in de jungle, of hoog in de toppen van de bomen in een boomhut!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mexico kenner