Like ons op Facebook

Reizen op maat Costa Rica

Costa Rica Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete rondreis door Costa Rica, Nicaragua en/of Panama. Met Costa Rica online slaap je in een kleinschalige casa, haciënda of sfeervolle eco-lodge aan het strand; accommodaties die passen bij de sfeer van het land. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialist terecht.

NBBS Reizen

Stap in uw huurauto en ontdek de highlights van Costa Rica, een land in Midden-Amerika dat voor één vierde uit beschermd natuurgebied bestaat. Bij NBBS Reizen bepaalt u helemaal zelf hoe uw rondreis door Costa Rica eruit ziet. Onze Latijns-Amerika specialisten adviseren en helpen u graag bij het uitstippelen van een mooie maatreis.

Tenzing Travel Latin America

Tenzing Travel Latin America is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Wilt u door de ruige jungle van het Corcovado NP wandelen of de Arenal Vulkaan van dichtbij bewonderen? Geef het door aan onze reisspecialisten en zij gaan voor u aan de slag. Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 en lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met reisspecialiste Liesbet in Costa Rica. Zij kent het land door en door en is goed in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van Costa Rica dan vanuit een bus. Onze reisspecialist in Costa Rica heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

Djoser

Bij Djoser kun je zelf bepalen welke plekken in Costa Rica je bezoekt, in welke accommodaties je verblijft en aan welke excursies je deelneemt. Onze op maat gemaakte groepsreizen naar Costa Rica geven je de vrijheid om je reis zelf, met behulp van onze ervaring, samen te stellen.

NRV

Voor iedereen die graag een maatreis naar Costa Rica wilt boeken, biedt NRV ‘Zelf Samenstellen’ aan. Deze reisoptie biedt u de mogelijkheid om zelf een vakantie op maat samen te stellen. U volgt een simpel stappenplan waarmee u snel en eenvoudig uw droomreis naar Costa Rica bouwt.

WRC Reizen

De reisspecialisten van WRC Reizen zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft in Costa Rica. Wij kennen het land zeer goed en kunnen u daardoor deskundig advies geven en helpen bij het plannen van uw rondreis door Costa Rica. Wij passen het reisprogramma volledig aan uw persoonlijke wensen aan en creëren zo een unieke vakantie.

Evaneos

Het team van Evaneos biedt u een nieuwe manier aan om uw maatwerkreis naar Costa Rica te plannen en te boeken. Wij schakelen namelijk de expertise van lokale reisagenten in. Via ons uitgebreide, internationale netwerk brengen we u in contact met een reisspecialist ter plaatse die u graag helpt bij het uitstippelen van uw rondreis in Costa Rica.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Guatemala kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner