Like ons op Facebook

Specialisten Costa Rica

Costa Rica Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete rondreis door Costa Rica, Nicaragua en/of Panama. Met Costa Rica online slaap je in een kleinschalige casa, haciënda of sfeervolle eco-lodge aan het strand; accommodaties die passen bij de sfeer van het land. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialist terecht.

bekijk alle reizen van Costa Rica Online Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Ontdek de highlights van Costa Rica met NBBS Reizen, dé specialist in verre maatreizen. Costa Rica heeft een overweldigende natuur, maar liefst 25 procent bestaat uit officieel beschermd natuurgebied! Onze medewerkers, zelf ook enthousiaste reizigers, staan voor u klaar om een onvergetelijke vakantie naar Costa Rica voor u samen te stellen. Op basis van uw wensen en budget stippelen wij een individuele rondreis voor u samen.

Tenzing Travel Latin America

Kennis maken met de schoonheid van Costa Rica? De reisspecialisten van Tenzing Travel Latin America staan voor u klaar. Op basis van uw wensen en hun eigen ervaringen met dit prachtige land stippelen ze een onvergetelijke reis voor u uit. Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 en lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Latin America Best geboekte reizen

Better Places

Overal ter wereld vind je mensen die niets liever doen dan rond te reizen en nieuwe plaatsen ontdekken. Sympathieke reis-”fanaten” met het hart op de juiste plaats, die hun land door en door kennen en de bijzondere plekjes voor je opsporen. Die verrassende ideeën hebben en de juiste connecties. Wij noemen ze onze reisspecialisten en brengen je rechtstreeks met hen in contact. Met de reisideeën die je hebt opgedaan op onze site, bouw je samen met hen je eigen reis op maat.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Djoser

Reis naar het groene Costa Rica met het enthousiaste en ervaren team van Djoser! Wij zijn gespecialiseerd in groepsrondreizen en nemen je graag mee naar dit schitterende land in Midden-Amerika. We stippelen een afwisselende route uit langs de mooiste highlights van Costa Rica en zorgen ervoor dat er binnen het programma genoeg ruimte is om er zelfstandig op uit te trekken.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Costa Rica. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Droomt u van een rondreis door het ongerepte Costa Rica? NRV neemt u graag mee naar dit land dat zich uitstekend leent voor een avontuurlijke vakantie. Duiken, snorkelen, kajakken, paardrijden, surfen, vulkanen beklimmen; het kan allemaal in Costa Rica. Ontdek wat Costa Rica allemaal te bieden heeft tijdens een van onze zorgvuldig samengestelde rondreizen.

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé specialist in Midden-Amerika. Kies voor een taalreis in Costa Rica, wanneer jij op een prachtige locatie Spaans wilt leren. Heb je het Spaans onder de knie, dan kun je dit combineren met het doen van vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op één van de vele Wildlife- of natuurprojecten. Bekijk alle mogelijkheden op de website en vraag de brochure gratis aan.

Sawadee

In Costa Rica hike je de ene dag door een dichtbegroeid regenwoud, dans je de dag erna door de straten van haar swingende steden en plof je ten slotte neer op een heerlijk zacht strand. In het veelzijdige Costa Rica verveel je je geen moment! Het reisaanbod naar Costa Rica van Sawadee is even veelzijdig als het land zelf.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Evaneos

Laat u inspireren en adviseren door een lokale reisagent in Costa Rica en stel uw rondreis volledig op maat samen met behulp van zijn of haar ervaring en expertise. Via Evaneos kom u eenvoudig in contact met een professionele en betrouwbare reisspecialist in Costa Rica. Wij werken enkel samen met plaatselijke reisbureaus die voldoen aan onze strenge criteria zodat we u de beste kwaliteit kunnen beloven.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Guatemala kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner