Goedkoop bellen & Internet Nicaragua

Goedkoop bellen & Internet Nicaragua

Hoe kan ik goedkoop bellen in Nicaragua?

Telefooncellen zijn te vinden in de meeste steden, maar niet overal in Nicaragua. Ook niet alle telefooncellen die er staan, werken naar behoren.

In de winkels van Enitel of in postkantoren is het vaak ook mogelijk te bellen naar het buitenland. Dit is echter niet heel goedkoop. Het is beter om een simkaart in Nicaragua te kopen die je in je simlockvrije mobiele telefoon kunt doen. Daarmee is het bellen goedkoper.

Nog goedkoper is het om te skypen. Skype is op de meeste computers in Nicaragua geïnstalleerd. Via een headset praat je gratis met iemand aan de andere kant van de wereld.

Wat is het netnummer van Nicaragua?

Het netnummer van Nicaragua is: +505.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je in de winkels van Nicaraguaanse providers.

Waar kan ik internetten in Nicaragua?

Internetten en e-mailen doe je in internetcafés. Deze zitten op alle hoeken van de straten in Nicaragua. In de steden is internet het snelst.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Nicaragua

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner
Sponsors