Like ons op Facebook

Specialisten Nicaragua

Costa Rica Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete rondreis door Costa Rica, Nicaragua en/of Panama. Met Costa Rica online slaap je in een kleinschalige casa, haciënda of sfeervolle eco-lodge aan het strand; accommodaties die passen bij de sfeer van het land. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialist terecht.

Djoser

Je mooiste reis naar Nicaragua maak je natuurlijk met Djoser! Deze reisorganisatie groeide in de afgelopen drie decennia uit tot een specialist op het gebied van groepsreizen. Of je nu ver weg gaat of dicht bij huis blijft, Djoser zorgt ervoor dat je vakantie onvergetelijk wordt. Bekijk op onze website ons volledige aanbod en laat de voorpret beginnen!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Nicaragua. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in verre reizen en biedt diverse rondreizen aan naar tientallen bestemmingen, waaronder Nicaragua. U kunt al onze voorbeeldreizen uitbreiden met extra overnachtingen of bouwstenen en uw vakantie zo helemaal naar eigen wens samenstellen. Een vaste contactpersoon, die gespecialiseerd is in Nicaragua, helpt u bij het uitstippelen van een mooie route.

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé specialist in Midden-Amerika. Kies voor een taalreis in Nicaragua, waar je Spaans leert spreken en kennis maakt met de bijzonder warme cultuur. Heb je het Spaans onder de knie, dan kun je dit combineren met het doen van vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op een onderwijs-, natuur- of medisch project. Bekijk alle mogelijkheden op de website en vraag de brochure gratis aan.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Freddy, onze lokale reisexpert in Nicaragua. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Sawadee

Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw ideale vakantie naar Nicaragua? De reisspecialisten van Sawadee helpen je graag en staan 6 dagen per week voor je klaar. Wij bieden persoonlijke aandacht en zoeken samen met jou de rondreis uit die het beste bij je past. Wil je ons aanbod alvast bekijken, bezoek dan onze website voor meer informatie en inspiratie.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner