Ambassade & Consulaat Nicaragua

Ambassade & Consulaat Nicaragua

Waar vind je de Nicaraguaanse ambassade in Nederland?

De consulaire afdeling van de Nicaraguaanse ambassade in Nederland vind je in Den Haag op Sumatrastraat 336. Voor vragen bel je naar +31 70 3225063 of (070) 306 17 42. Mailen kan ook, naar consul@embanic.nl. De website van de ambassade is http://www.embanic.nl/

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Nicaragua?

De Nederlandse ambassade van Nicaragua vind je niet in Nicaragua zelf, maar in San José, Costa Rica op de Oficentro La Sabana (gebouw 3, 3e verdieping). Je belt ze op +506 2296 1490 of mailt ze via sjo@minbuza.nl.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Nicaragua

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner
Sponsors