Like ons op Facebook

Reizen op maat Nicaragua

Riksja Costa Rica

Staat Nicaragua op jouw bucketlist? Kies dan zelf wat je wilt zien en beleven. Met de bouwstenen van Riksja Costa Rica creëer je je eigen reis: slenter door koloniale steden, ga surfen aan de kust, beklim een vulkaan om vanaf de kraterrand naar beneden te zoeven. Wil je het land combineren met Costa Rica en/of Panama? Dat kan!

Djoser

Djoser biedt een ruim aanbod van groepsreizen aan naar bestemmingen overal ter wereld, waaronder Nicaragua. Naast onze zorgvuldig uitgestippelde rondreizen bieden wij ook op maat gemaakte reizen naar Nicaragua aan. Hierbij geven we je heel veel keuzes en mogelijkheden zodat je samen met ons een droomreis kunt samenstellen.

Travelnauts

Een reis naar Nicaragua met uw gezin is pas echt uniek als deze aan al uw specifieke wensen voldoet. Wilt u uw kinderen de mooie natuur laten zien of juist kennis laten maken met de bijzondere cultuur van Nicaragua? Travelnauts is expert in verre gezinsreizen en verzorgt uitsluitend reizen op maat naar Nicaragua. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

NBBS Reizen

NBBS Reizen laat u uw rondreis door Nicaragua zelf uitstippelen. U wordt daarbij geholpen door een ervaren reisspecialist die Nicaragua goed kent en zelf ook graag op reis gaat. Samen stellen we een reisprogramma samen dat aansluit bij al uw reiswensen en dat binnen uw budget valt. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk de (voorbeeld)reizen en bouwstenen op onze website. 

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Freddy, onze reisspecialist in Nicaragua. Hij kent Nicaragua door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Freddy heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

Van Verre Reizen

Ben je op zoek naar natuur, strand en kleurrijke dorpen? Dan ben je bij Nicaragua aan het juiste adres. In de steden vind je koloniale gebouwen, je gaat de gebaande paden af en je eindigt jouw rondreis op een tropisch, wit zandstrand. Nicaragua is een klein land, waardoor de afstanden relatief kort zijn. Laat ons jouw wensen weten en samen bouwen we aan jouw Nicaragua-reis.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Cuba kenner
Reis van de maand
Natuurlijk Costa Rica - va € 1999
Natuurlijk Costa Rica

16-daagse groepsrondreis

  • Schitterende rondreis langs vulkanen, stranden en nevelwouden!
  • De fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bonaire kenner