Like ons op Facebook

Hotels Nicaragua

Expedia

Je vindt het perfecte hotel in Nicaragua via Expedia. Of je nu wilt overnachten in de kustplaats San Juan del Sur, in de oude stad Granada of in hoofdstad Managua, op Expedia.nl vind je altijd wel een hotel dat geschikt is voor jouw vakantie in Nicaragua. Boeken is eveneens eenvoudig: maak een account aan en betaal je kamer online met je credit card.

Booking.com

Slaap jij tijdens je rondreis door Nicaragua in de oude stad Granada, hoofdstad Managua of in de kustplaats San Juan del Sur? Vind je perfecte vakantieverblijf via Booking.com, een van de beste websites voor het boeken van hotels. Booking.com onderscheidt zich dankzij haar grote aanbod én gemakkelijke online systeem.

Hostelworld

Ga je backpacken en ben je op zoek naar een goed hostel? Hostelworld.com kan helpen bij je zoektocht. Wij bieden meer dan 30.000 accommodaties aan in de hele wereld, ook in Nicaragua. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van hostels in verschillende leuke steden. Het boekingsproces verloopt volledig online. 

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Guatemala kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner