Accommodaties Nicaragua

Accommodaties Nicaragua

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Nicaragua zijn niet altijd goede accommodaties voor handen. Op toeristische plekken en grote steden zijn wel hotels te vinden, maar op afgelegen plekken vind je soms alleen finca's en hospedajes. Maar dit kan juist heel avontuurlijk zijn.

Hotel

In grote steden vind je de luxe hotels, maar ook in toeristische standplaatsen als San Juan del Sur staan beach-resorts waar de prijzen hoog liggen. Vooral tijdens het hoogseizoen in december tot april is het duur.

ZELF NAAR Nicaragua?

Bekijk alle 8 reizen naar Nicaragua

Hostel

Veel hostels, of hospedajes, zijn kleine accommodaties gerund door familie. Soms zit het ontbijt bij de prijs inbegrepen.

Camping

Nicaragua is geen kampeerland en je zult weinig officiële kampeerplekken vinden. Vaak mag je je tentje wel ergens op het strand of aan een rivieroever neerzetten.

Wat is een typische accommodatie in Nicaragua?

Slaap ook eens op een finca, oftewel een oude plantage. Op Isla Ometepe staat bijvoorbeeld Finca Magdalena op een heuvel. De tuin staat vol kleurige bloemen en je hebt er een prachtig uitzicht over het meer. Op sommige finca's worden nog steeds producten dingen verbouwd, meestal krijg je dan een gratis rondleiding over het land.

Reizen Nicaragua

Specialisten Nicaragua

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors