Ambassade & Consulaat Cuba

Ambassade & Consulaat Cuba

Waar vind je de Cubaanse ambassade in Nederland?

De Cubaanse ambassade in Nederland staat in Den Haag op Scheveningseweg 9. Voor vragen bel je naar (070) 360 60 61 of mail je naar embacuba@embacuba.nl. De website van de Cubaanse ambassade is www.embacuba.nl.

Waar vind je het Cubaanse consulaat in Nederland?

In Rotterdam vind je het Cubaanse consulaat op Conradstraat 18E-7-154. Je belt ze op (010) 206 73 33/34 of mailt ze via concuba@bart.nl

Waar vind je de Nederlandse ambassade op Cuba?

De Nederlandse ambassade in Cuba vind je in hoofdstad Havana op Calle 8, No 307. Je belt ze op het nummer (+53) 7 204 2511/12/34. Mailen kan ook, via hav@minbuza.nl. De website van de Nederlandse ambassade in Cuba is http://cuba.nlambassade.org/.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Cuba

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors