Fly drives Cuba

Riksja Cuba

Verken Cuba op je eigen tempo tijdens een fly-drive met Riksja Cuba. Jij kiest wat je echt wilt zien en doen: rijd je te paard langs tabaksvelden of bezoek je de schuilhut van Che Guevara diep in de jungle? Natuurlijk kan het ook allebei en nog veel meer! Wij regelen je huurauto, slaapplekken en activiteiten. Nog vragen? We zijn er zelf geweest en delen graag onze insider-tips.

bekijk alle reizen van Riksja Cuba Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

In een comfortabele huurauto rijd je tussen de pastelgekleurde oldtimers in het oude centrum van Havana. je vervolgt je rondreis naar tabaksplantages, de koloniale stad Trinidad en de prachtige stranden die Cuba rijk is. Een fly-drive van FOX is ideaal wanneer je Cuba op eigen, ontspannen tempo wilt verkennen.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Ontdek Cuba per huurauto en overnacht in karakterstieke hotels, of in leuke Casas Particulares bij de mensen thuis. U kunt het hele eiland verkennen, maar de reis ook beperken tot het westen van Cuba, of de tropische cayo’s (eilandjes). Onze Cuba-specialisten geven u graag advies.  ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927! Lid ANVR en SGR.

bekijk alle reizen van NBBS Reizen Best geboekte reizen

Condor Travels

We stemmen je route en je heen- en terugvlucht perfect op elkaar af. Condor Travels biedt je zekerheid bij het huren van huurauto’s door extra verzekeringsmogelijkheden en het lidmaatschap van SGR en Calamiteitenfonds. In Cuba kunnen wij ook auto’s met privé chauffeur aanbieden. Je Fly drive wordt op maat samengesteld inclusief vluchten, transfers, accommodaties en vervoer.

bekijk alle reizen van Condor Travels Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist uit Cuba. Hij kent Cuba door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van autorondreizen op maat. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Ontvang de leukste Cuba reisroutes

Ga jij op rondreis door Cuba of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Cuba.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Panama kenner
Reis van de maand
Roadtrip met bijzondere overnachtingen - va € 1250
Roadtrip met bijzondere overnachtingen

14-daagse individuele rondreis Costa Rica

  • Breng een paar dagen diep in de jungle door waar je veel wilde dieren kunt spotten
  • Overnacht midden in de jungle, of hoog in de toppen van de bomen in een boomhut!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Jamaica kenner