Like ons op Facebook

Fly drives Cuba

Cuba Online

Stel de Cuba reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een rondreis. Met Cuba online reis je naar de highlights, maar ook het binnenland in; naar verstilde dorpjes in tabaksvelden waar de tijd heeft stil gestaan. Je slaapt in de sfeer van het land, zoals in een koloniaal hotel of informele B&B. Voor advies kun je bij onze ervaren Cuba specialisten terecht. We kennen de plekjes waar je Cuba 'voelt'.

bekijk alle reizen van Cuba Online Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim fly-drive aanbod naar Cuba. FOX biedt naast fly-drives naar Cuba tevens groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NBBS Reizen

Ontdek Cuba per huurauto en overnacht in karakterstieke hotels, of in leuke Casas Particulares bij de mensen thuis. U kunt het hele eiland verkennen, maar de reis ook beperken tot het westen van Cuba, of de tropische cayo’s (eilandjes). Onze Cuba-specialisten geven u graag advies.  ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927! Lid ANVR en SGR.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een reisspecialist uit Cuba. Hij kent Cuba door en door en heeft ruime ervaring in het organiseren van autorondreizen op maat. Hij kan je adviseren over de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weet waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Condor Travels

We stemmen je route en je heen- en terugvlucht perfect op elkaar af. Condor Travels biedt je zekerheid bij het huren van huurauto’s door extra verzekeringsmogelijkheden en het lidmaatschap van SGR en Calamiteitenfonds. In Cuba kunnen wij ook auto’s met privé chauffeur aanbieden. Je Fly drive wordt op maat samengesteld inclusief vluchten, transfers, accommodaties en vervoer.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Guatemala kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Bahama's kenner