Like ons op Facebook

Specialisten Cuba

Cuba Online

Stel de Cuba reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een rondreis. Met Cuba online reis je naar de highlights, maar ook het binnenland in; naar verstilde dorpjes in tabaksvelden waar de tijd heeft stil gestaan. Je slaapt in de sfeer van het land, zoals in een koloniaal hotel of informele B&B. Voor advies kun je bij onze ervaren Cuba specialisten terecht. We kennen de plekjes waar je Cuba 'voelt'.

bekijk alle reizen van Cuba Online Best geboekte reizen

Tenzing Travel Caribbean

Tenzing Travel Caribbean zorgt ervoor dat uw rondreis door Cuba een onvergetelijke ervaring wordt. Ga terug in de tijd en laat u rondrijden in een oldtimer, dans de salsa in Havana en drink Cubaanse rum. Onze Cuba-specialisten adviseren u graag vanuit hun passie en ervaring en stellen uw reis samen op basis van uw wensen. Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 en is lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Caribbean Best geboekte reizen

Djoser

Zet een stap terug in de tijd tijdens een rondreis door Cuba. Maak kennis met haar cultuur en neem een kijkje in het dagelijkse leven van Cuba tijdens een groepsreis van Djoser. Met een kleine groep avontuurlijke reizigers trekken we door het land, van de ene bezienswaardigheid naar de volgende. Een lokale gids vertelt ons ondertussen alles over Cuba.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Cuba. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Ontdek Cuba nu het eiland nog een authentiek karakter heeft. Maak een rondreis per huurauto of minibus, of reis in een oldtimer met privé-chauffeur. NBBS Reizen biedt individuele reizen naar Cuba waarbij u overnacht in karakterstieke hotels, of in leuke Casas Particulares bij de mensen thuis. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927! Lid ANVR en SGR.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Julio, onze lokale reisexpert in Cuba. Samen stel je je eigen reis op maat samen. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam. Door rechtstreeks te boeken bij een lokale organisatie komt er bovendien meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een unieke reiservaring.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Smart Cuba

Beleef Cuba optimaal met de kennis van onze specialisten. Zij kennen het land en hebben de leukste en slimste routes voor je samengesteld. Reis met de bus en slaap bij de Cubanen thuis. Betaalbaar en leuk. Voeg de excursies toe die jij wilt doen en geef een persoonlijke twist aan jouw Cuba-reis.

Condor Travels

Reizen met eigen vervoer is volgens ons dé manier om landen echt te ontdekken. Wij bieden in Cuba reizen met huurauto of auto met privé chauffeur. Afhankelijk van je wensen leggen wij de nadruk op het historisch erfgoed van Cuba,  op natuur, op het strand of op een mix. We bieden zowel casas particulares als hotels aan. Je ontvangt van ons route informatie op basis van eigen ervaring.

Sawadee

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar gaan we daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten. Sawadee is puur reizen. Niet alleen bieden wij actieve en avontuurlijke reizen naar Cuba, met respect voor het land en haar bewoners, maar reizen in kleine groepen zodat je de grootste beleving hebt.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Curaçao kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2195
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de Midden-Amerikaanse landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner