Like ons op Facebook

Vakantie Cuba

Cuba Online

Stel met ervaren Cuba reisspecialisten je eigen Cuba vakantie samen. Zij zijn zelf in Cuba geweest en helpen je bij het samenstellen van jouw ideale reis. Hobbel te paard door tabaksvelden, rijd per oldtimer door statige wijken van Havana en slaap bij de Cubanen thuis. Zo leer je het echte Cuba kennen.

bekijk alle reizen van Cuba Online Best geboekte reizen

Tenzing Travel Caribbean

Op zoek naar een fantastische Cuba-vakantie? Dan bent u bij Tenzing Travel Caribbean aan het juiste adres. Bezoek levendig Havana, de wonderschone Viñales Vallei, koloniaal Trinidad of muzikaal Santiago de Cuba. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met Tenzing Travel gaat u met een gerust hart op vakantie, want wij zijn lid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds én uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Caribbean Best geboekte reizen

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele self-drive vakanties met verblijf in casas particulares. We brengen je in contact met Julio, de lokale reisexpert. Julio kent het land door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en gezellige casas particulares. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Zo wordt je reis super origineel! Julio heeft ook veel ervaring in het samenstellen van familievakanties.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Djoser

Tijdens een vakantie naar Cuba maak je met Djoser kennis met de speciale sfeer die op het eiland hangt. De salsa, rum, en sigaren worden afgewisseld met de koloniale architectuur van Havana, Trinidad en Sierra Meastra nationaal park. Een vakantie op Cuba wordt met Djoser afgesloten met enkele ontspannen dagen aan de kust.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Ga op vakantie naar Cuba met FOX en laat je verbazen door de tegenstrijdigheden in dit land. Koloniale steden, prachtige muziek en heerlijke stranden, Cuba heeft het allemaal! Het aanbod aan vakanties naar Cuba van FOX is breed; je kiest er zelf voor of je in een korte tijd in groepsverband alle hoogtepunten wilt ervaren, of een individuele rondreis maakt waarin je je eigen reisgezelschap kiest.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Condor Travels

Op vakantie naar Cuba? Condor Travels biedt reizen per huurauto of auto met chauffeur aan, waarbij je kennis maakt met dit swingende eiland gelegen in het Caribisch gebied. Je reis is een mix van alle elementen die Cuba tot zo’n bijzondere bestemming maken, koloniale steden, natuur, historie, platteland en strand. Er is volop gelegenheid om te genieten van  muziek, lekker eten, zon en de typische Cubaanse cocktails.  Alle onze reizen zijn maatwerk.

Smart Cuba

Een vakantie naar Cuba is meer dan alleen op het strand liggen. Ben jij graag actief? Hike dan door de tabaksvelden van Viñales en beleef de geschiedenis tijdens een trekking door de Sierra Maestra. Toch wat relaxen? Dan plan je extra stranddagen in. Geef een persoonlijke twist aan jouw vakantie en maak deze zo actief, cultureel of relaxed als je zelf wilt. 

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner