Like ons op Facebook

Reizen op maat Cuba

Riksja Cuba

Cuba is zo’n land dat je een keer gezien moet hebben en laat het dan een reis worden die je niet snel meer vergeet. Wij, de Cuba-fanaten van Riksja Travel, hebben zelf door het land gereisd en de plekken die je écht niet mag missen al voor je uitgezocht. Ga jij slapen bij de mensen thuis, trek je te paard de tabaksheuvels in of bezoek je de schuilhut van Che Guevara, diep in de jungle?

Tenzing Travel Caribbean

Havana per oldtimer verkennen? Touren door de Viñales Vallei? Overnachten in een Casa Particular? Geef uw wensen door aan onze reisspecialisten en zij vertalen deze wensen naar een reis op maat. Tenzing Travel is uitgeroepen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen' tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018 en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

3 maart: Tenzing Travel Latin-dag! Komt u ook?

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele autorondreizen met verblijf in casas particulares. We brengen je in contact met Julio, de lokale reisexpert. Julio kent het land door en door en kan je dus perfect adviseren over bijzondere plekjes en gezellige casas particulares. Hij laat je ook graag kennis maken met de lokale bevolking. Julio heeft ook veel ervaring in het samenstellen van vakanties met kinderen.

Djoser

Maak een keuze uit Cuba’s vele bezienswaardigheden, hotels en resorts en stippel samen met de reisexperts van Djoser jouw ultieme reisroute uit. Wanneer je met een groep van minstens tien reizigers naar Cuba vertrekt, bieden wij je de mogelijkheid om een groepsreis op maat samen te laten stellen! We stellen een unieke vakantie naar Cuba samen gebaseerd op je eigen wensen en ideeën.

NBBS Reizen

Stel zelf een reis door Cuba samen, die past bij jouw reiswensen en budget. Bezoek Havana, de Viñales Vallei, Trinidad, Santa Clara en de prachtige stranden. Leuk en goed betaalbaar is een reis met verblijf in casas particulares, particuliere pensions. NBBS Reizen is specialist in verre reizen op maat, onze Latijns-Amerika specialisten geven je graag advies.

Condor Travels

Een individuele reis is voor ons echt maatwerk. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk. Meer stranddagen of meer koloniale steden? Meer casas particulares of meer hotels? Budget hotels of luxe hotels? Nog een paar dagen snorkelen of duiken, paardrijden of zwemmen met dolfiijnen? Zelf rijden in een huurauto of reizen met privé chauffeur? Wij stemmen onze individuele rondreizen af op jouw wensen, budget en op de hoeveelheid beschikbare tijd.

Cuba2GO

Cuba2GO is dé reisspecialist voor Reizen op maat naar Cuba. Wij hebben als reisfilosofie dat we reizigers de mogelijkheid willen bieden om zelf die reis samen te stellen die bij hen past. Volop individuele vrijheid, met de medereizigers die je zelf uitkiest en waar je persoonlijke wensen centraal staan. Het gaat tenslotte om jouw verre reis, jouw beleving.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Klassiek Costa Rica - va € 1535
Klassiek Costa Rica

Een voorproefje van Costa Rica met enkele hoogtepunten

  • Verken het land te paard, te voet of per kajak!
  • Bewonder het tropische wildleven, mysterieuze nevelwouden en verborgen watervallen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Costa Rica kenner