MiddenAmerika.nl Jouw vakantie naar Midden-Amerika begint hier!

Reviews Varadero en Isla de Juventud

-
- Algemene ervaring
- Mooi
- Bereikbaarheid
- Wildlife
  • Aantal reviews: 7
  • Aantal waarderingen: 0

Liefde op het eerste gezicht. (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Mike Vierwind op 03 december 2017

Mijn reis naar Varadero was voor mij mijn eerste reis buiten Europa. De eerste ochtend zat ik voor zonsopgang in mn uppie aan het strand. Toen de zon op kwam wist ik, dit word onvergetelijk. Ik wist toen nog niet wat mij allemaal te wachten stond. Het strand, de zee en de mensen. Alles in Varadero is super.

Ultieme tip: Ga voor de zonsopkomst naar het strand. En wacht af!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Viva Cuba! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Marco van der Ven op 01 december 2017

Cuba is een ontzettend mooi eiland midden in de Cariben.
Het is een zeer groen eiland met ontzettend mooie stranden en erg vriendelijke bevolking.
De steden die zeker bezocht moeten worden zijn Trinidad en uiteraard Havana.
Ook de zonaanbidder komt hier zeker aan zijn/haar trekken.
Wel is het aan te raden om een rondreis te boeken omdat het een groot eiland is.

Pluspunten Varadero en Isla de Juventud

  • Zeer geschikt voor zonvakantie

Minpunten Varadero en Isla de Juventud

  • Ver van de mooie plaatsen verwijderd
  • behalve Havana
  • Niet erg goedkoop
Ultieme tip: Blijf niet alleen in Varadero, ga Cuba zien!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Doodeng (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Wendy Arendse - de Bruin op 12 november 2017

Wij waren op huwelijksreis in Cuba, toen de orkaan Irma over kwam. Dat was een doodenge ervaring. Eerst ben je nog een dag aan het genieten in het helderblauwe water van de oceaan. We zaten op de roze wolk van onze trouwdag. Maar die wolk werd al snel donker grijs, toen bekend werd dat Cuba geraakt zou worden.

Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Huwelijksreis op Cuba (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Wendy Arendse - de Bruin op 12 november 2017

Wij waren voor een paar dagen op huwelijksreis in Cuba en daarna zouden we een cruise gaan maken in de Caribbean. Doordat de orkaan Irma daar geweest is, hebben we weinig tot niet kunnen genieten van de reis. Het hotel waar we zaten in Varadero was wel mooi en de zee was er heerlijk, totdat het weer om sloeg.

Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Gastvrije en warme sfeer (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Lisa Jonker op 06 november 2017

Een heerlijk land waar mensen de tijd voor je nemen en je het gevoel van thuis willen geven. Heerlijke nieuwe gerechten geprobeerd en genoten van de muziek, het strand en het weer. Ik ga zeker nog een keer terug.

Pluspunten Varadero en Isla de Juventud

  • betaalbaar
  • klimaat
  • gastvrije mensen

Minpunten Varadero en Isla de Juventud

  • geen minpunten
Ultieme tip: Ga erop uit en hoewel men zegt dat je geen lifters mee mag nemen is het wel vertrouwd en kun je voor leuke verrassingen komen te staan. Bijvoorbeeld een concert in je huurauto.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch Cuba (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Lotte Van Gent op 25 februari 2017

Cuba is een fantastisch land, wat je moet ontdekken! Het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De mensen, sfeer en uiteraard de muziek zijn fantastisch! En de rum niet te vergeten. Toch is het ook zoveel meer dan dat. De oude koloniale gebouwen zijn prachtig. Ik had het voor geen goud willen missen.

Minpunten Varadero en Isla de Juventud

  • erg toeristisch
Ultieme tip: Probeer bij de mensen thuis te eten. Zo gezellig en eerlijke gesprekken. Pas op voor de huisgestookte rum
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Varadero, relaxen in Cuba (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Gerard Diepeveen op 18 februari 2017

Varadero en Cuba zijn geweldig, een echte aanrader. De Cubaanse bevolking is zeer vriendelijk en behulpzaam. In Varadero is het genieten van het strand, de zee en het eten optimaal mogelijk. Als je van strand houdt dan is Varadero echt de moeite waard, hetzij all inclusive of casa particular.

Pluspunten Varadero en Isla de Juventud

  • mooi en veel strand
  • veel restaurants

Minpunten Varadero en Isla de Juventud

  • weinig te doen
  • echt bedoeld als strand vakantie
  • all inclusive is een goede optie
Ultieme tip: Muziek Café de Beatles is een aanrader, vaak live muziek.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Budget reizigers

Reizen Cuba

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner
Sponsors