MiddenAmerika.nl Jouw vakantie naar Midden-Amerika begint hier!

Reviews Rondreis Noord-Costa Rica

8,8
9,0 Algemene ervaring
9,0 Natuur
8,3 Plaatsen
8,7 Wandelingen
9,0 Bereisbaar
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 3

Een mooie rondreis met bijna alleen maar hoogtepunten (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Ronald Martens op 25 november 2019

In drie weken tijd kan je niet alles zien maar een fraaie selectie gemaakt van bezienswaardigheden en veel luiaards gezien. Vogels in geuren en kleuren en de mensen zijn erg vriendelijk. Hebben de reis op eigen gelegenheid gemaakt en dan kom je op plaatsen waar de touroperators niet kunnen komen. Heb daar een mooie slideshow van gemaakt die al bijan 1000 keer bekeken is.https://www.youtube.com/watch?v=iuXSxw_qlgg&t=2s

Ultieme tip: Ga niet naar de officiële natuurparken want daar is het " file " lopen maar kies voor de privé natuurparken en bezoek die met de gids.
Aangeraden voor: Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Rene Jansen op 17 november 2019

Mooie reis als je van flora en fauna houdt en dieren wilt spotten. Mensen zijn erg vriendelijk en het eten is ook erg goed. De hotels zijn erg simpel maar hebben goede bedden en een lekkere douche. Zwembaden zijn ook goed om te relaxen. Al met al mooie vakantie.

Ultieme tip: Geniet er van.
Aangeraden voor: Stellen

Simi reizen Costa Rica (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Julie Scholten op 17 november 2019

Wat een onwijs mooi land is dit! Costa Rica heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Met haar mooie tropisch regenwoud, nevelwoud en parelwitte stranden is het een land waar ik gelijk weer terug wil gaan! In een woord: onvergetelijk!!

9,2
9 Algemene ervaring
10 Natuur
9 Plaatsen
9 Wandelingen
9 Bereisbaar

Pluspunten Rondreis Noord-Costa Rica

  • Diversiteit aan bezichtigingen

Minpunten Rondreis Noord-Costa Rica

  • Veel rijst en bonen ;)
Ultieme tip: Wat mijn reis uniek heeft gemaakt is het verblijf bij de locals, super lieve mensen en de wil om jou hun cultuur te laten zien is heel leuk!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

De onbeschrijfelijke schoonheid en wildlife van Costa Rica (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Corien Koreman op 17 november 2019

Costa Rica is een unieke bestemming als je een unieke natuurbeleving zoekt. De biodiversiteit is gigantisch. We hebben zo veel wildlife gespot dat het te veel is om op te noemen. De mensen zijn er ongelofelijk vriendelijk en het eten is er fantastisch! Ik kan niet wachten om opnieuw naar dit land te gaan en de plekken te bezoeken waar we nog niet zijn geweest.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Natuur
9 Plaatsen
8 Wandelingen
9 Bereisbaar

Pluspunten Rondreis Noord-Costa Rica

  • Schitterende natuur

Minpunten Rondreis Noord-Costa Rica

  • Bij entrees sommige National Parks werd je zelfs gefouilleerd
  • Eftelinggevoel bij sommige NP
  • veel bekende natuurgebieden zijn erg druk
Ultieme tip: Kers op de taart: Corcovado! De prachtige natuur, stilte, de ruimte en de enorme biodiversiteit was het hoogtepunt van onze reis. Ga ook naar National Parks die minder bekend zijn.
Aangeraden voor: Backpackers, Natuurliefhebbers

Gastvrij, prachtig lang (bezocht in december 2018)

Review geschreven door Tom Pfeifle op 28 december 2018

Zo veel te doen en te zien. Tortuguero is simpel maar heel bijzonder. Rond Arenal is heel veel te doen van nationaal park tot raften. Tamarindo regio is super relaxed en kan je goed surfen, duiken, etc. In Manuel Antonio zijn heel veel dieren te zien, zeker als je met een gids gaat.

Pluspunten Rondreis Noord-Costa Rica

  • aardige mensen
  • prachtig weer

Minpunten Rondreis Noord-Costa Rica

  • redelijk begaanbaar
Ultieme tip: Neem de tijd. Er is zoveel te zien en te doen dat je rustig alles in je op moeten nemen. Pura vida, zoals ze daar zeggen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Waardering door Eva van der pas op 13 feb. 2020
8,4

9

Algemene ervaring

8

Natuur

7

Plaatsen

9

Wandelingen

9

Bereisbaar

Reizen Costa Rica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors