MiddenAmerika.nl Jouw vakantie naar Midden-Amerika begint hier!

Reviews Rondreis hoogtepunten Costa Rica

8,9
8,7 Algemene ervaring
9,0 Natuur
8,8 Plaatsen
9,5 Wandelingen
8,3 Bereisbaar
  • Aantal reviews: 16
  • Aantal waarderingen: 6

Prachtige natuur (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Ingrid Roelfs op 28 november 2019

Schitterend groen land. Wat een geweldig mooie natuur. Heel veel vogels in de meest prachtige kleuren. Je kan het wild niet missen zowel in de bergen als bij het strand. Overal brulapen, luiaards etc fantastisch om vroeg in de ochtend gewekt te worden door de brulapen. Hele belevenis.

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • mooi weer
  • veel wilde dieren
  • mooie natuur

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • geen
Ultieme tip: De spa’s nabij de Arenal. De prachtige nevel en regenwouden maar ook de prachtige stranden. Als je van natuur houdt dan is Costa Rica een prachtige bestemming.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Een onvergetelijke mooie ervaring (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Greet Goedegebuure-van Harten op 27 november 2019

Wat een mooi land met vriendelijke mensen en een ongeloofelijk mooie natuur. Alles is anders en de kleuren, onbeschtijfelijk!! Er is voldoende te doen en zien voor iedereen. Raften, dieren spotten en als je wilt, relaxen aan het strand.

Ultieme tip: Monteverde
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Een onvergetelijke mooie ervaring (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Greet Goedegebuure-van Harten op 27 november 2019

Wat een mooi land met vriendelijke mensen en een ongeloofelijk mooie natuur. Alles is anders en de kleuren, onbeschtijfelijk!! Er is voldoende te doen en zien voor iedereen. Raften, dieren spotten en als je wilt, relaxen aan het strand.

Ultieme tip: Monteverde
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Wat een land (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Greet Goedegebuure-van Harten op 27 november 2019

Mijn reis door Costa Rica was een aaneenschakeling van hoogtepunten. De natuur, de rust, de vriendelijke bevolking. Maar ook de afwisseling van stranden naar het regenwoud en van vlinders, slangen, mooi gekleurde kikkers naar dolfijnen en luiaards. In één woord: geweldig!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Natuur
9 Plaatsen
9 Wandelingen
9 Bereisbaar
Ultieme tip: Caribbean coast, mooi en relaxing.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Nachttour Tortuguero (bezocht in juni 2019)

Review geschreven door Blossom Creutzburg op 25 november 2019

Deze foto heb ik kunnen maken tijdens een nachttour op Tortuguero. Samen met mijn partner en twee andere mensen en uiteraard een gids gingen wij de jungle in. Het was erg spannend. Hij wist goed de dieren te spotten en daar heb ik een aantal mooie fotos aan overgehouden. Dit is de red eye frog.

9,2
10 Algemene ervaring
9 Natuur
8 Plaatsen
10 Wandelingen
9 Bereisbaar

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • natuur
  • dieren
  • sfeer

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • duur
Ultieme tip: Tortuguero
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Costa Rica hoogtepunten (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Diede Meerman op 25 november 2019

Costa Rica is een prachtig land en de uitzichten zijn ook precies zoals je ziet op de foto's en dan eigenlijk nog mooier. De locale bewoners zijn erg enthousiast over hun land en weten dat ook heel mooi over te brengen op ons toeristen.

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Natuurgebieden
  • enthousiaste locals

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Duur
Ultieme tip: Alle nationale parken die je maar kunt vinden, een gids daarbij is wel een hele grote plus
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Costa Rica hoogtepunten (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Diede Meerman op 25 november 2019

Costa Rica is een prachtig land en de uitzichten zijn ook precies zoals je ziet op de foto's en dan eigenlijk nog mooier. De locale bewoners zijn erg enthousiast over hun land en weten dat ook heel mooi over te brengen op ons toeristen.

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Natuurgebieden
  • enthousiaste locals

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Duur
Ultieme tip: Alle nationale parken die je maar kunt vinden, een gids daarbij is wel een hele grote plus
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Costa Rica is geweldig (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Niels T'Seyen op 25 november 2019

Geweldige reis, geweldige bestemming........ .. .... Vvvvvvvvvvvvvvvvv. ............ .............

Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Japan (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Esther Bonfrer op 18 november 2019

Koning Aap biedt geweldige reizen aan. Houd er wel rekening mee dat je een reisbegeleider krijgt en geen gids. Dat betekent dat je er zelfnopuit moet trekken. Desondanks krijg je heerlijke hotels, prachtige uitzichten, kan er een heerlijke fietstocht worden geregeld en kom je langs de mooiste tempels.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Natuur
8 Plaatsen
8 Wandelingen
9 Bereisbaar

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Prachtige natuur te zien

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Eigenlijk niks
Ultieme tip: Geen aanraders.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Geweldig mooie rondreis in Costa Rica (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Leen van Westreenen op 17 november 2019

Geweldig mooie ongerepte natuur met heel veel wilde dieren en een heel vriendelijke bevolking.
Elk deel van het land blinkt weer uit met zijn eigen bijzondere natuur en de daarbij behorende dieren, elk deel is weer een ervaring op zich.

9,6
9 Algemene ervaring
10 Natuur
9 Plaatsen
10 Wandelingen
10 Bereisbaar
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Rondreis Costa Rica (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Rob Sluiter op 17 november 2019

Bezoek dit prachtige land en geniet van de overweldigende natuur. Bezoek zeker hoogtepunten als Tortuguero, Monteverde en de vulkanen maar vergeet ook niet andere misschien iets minder bekende plekken. Bezoek het noorden bij Boca Tapada en slaap daar in een boomhut in het regenwoud. Overnacht in een ranger station op het natuurpark Corcovara peninsula.

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Mooi
  • betaalbaar

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Geen
Ultieme tip: Bezoek bijvoorbeeld Corcovara National Park i.p.v. Manuel Antonio National Park. Het is vele malen mooier en veel minder toeristisch.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Costa Rica 1groot avontuur (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Jos Wagenaar op 16 november 2019

Een reis naar Costa Rica is een reis die je niet snel zal vergeten>Het lijkt wel of je in verschillende landen bent. De ene dag ben je in een oerwoud waar je alleen per boot kunt komen, dan kom je weer in een nevelwoud, vervolgens graslanden en mooie stranden en vergeet het vulkaanlandschap niet. Het lijkt of je in een dierentuin loopt, je ziet van alles: miereneters, gordeldier, wasbeer, 3 soorten apen zelfs een tapir en dan nog de mooiste vogels en bloemen. En vergeet de krokodillen, kaaimannen en leguanen niet. De overnachtingsadressen zijn allemaal keurig in orde. Ik raad iedereen aan om dit prachtige land te bezoeken.

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • natuur

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • niets
Ultieme tip: Samara een heerlijk strand.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Cahuita (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Franny Vaassen op 29 december 2018

National park in Cahuita is gratis toegankelijk. En ook zonder gids zie je hier heel veel dieren. Jungle en strand grenzen aan elkaar. Prachtig! Bezoek ook de opvang voor gewond geraakte dieren in Cahuita.

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • Prachtige natuur

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • duur
Ultieme tip: Neem warme kleding mee voor Monteverde.
Aangeraden voor: Stellen

Manuel Antonio (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Hilde VS op 24 november 2018

Manuel Antonio is een paradijs! Prachtige stranden met hier en daar een grote rots. Overal om je heen natuur en prachtig weer. Bezoek aan het national park en vervolgens heerlijk aan het strand liggen.

Ultieme tip: Smoothies bij het eerste tentje in Manuel Antonio. Verse smoothies die heerlijk smaken!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Pristine white sand and soaring palm trees (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Ischa Cloet op 21 november 2018

Puerto viejo was my favourite spot, it’s so so beautiful there. We rent a bike and drove along the beaches, hired a kajak and snorkeled. In uvita you can go whale watching which was also a beautiful experience!

8,8
9 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Plaatsen
10 Wandelingen
5 Bereisbaar
Ultieme tip: Go eat nachos in outback jack in puerto viejo!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Mooier wordt het niet (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Alana Balk op 11 november 2018

Dit land moet je gezien hebben!! Er komt geen einde aan de momenten van pure verbazing om de schoonheid van dit land. De jungle, stranden, dorpjes, dieren, vulkanen, watervallen..... van Tortuguera tot Talamanca tot Manuel Antonio....onbeschrijfelijk

Pluspunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • dit vergeet je nooit meer

Minpunten Rondreis hoogtepunten Costa Rica

  • san Jose hoef je niet te blijven
Ultieme tip: De watervallen overal, bezoek ze waar je kan!
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Eva van der pas op 13 feb. 2020
8,4

7

Algemene ervaring

8

Natuur

9

Plaatsen

10

Wandelingen

8

Bereisbaar

Reizen Costa Rica

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors