MiddenAmerika.nl Jouw vakantie naar Midden-Amerika begint hier!
8,7
8,6 Algemene ervaring
8,7 Beziens­waardigheden
8,6 Steden of plaatsen
8,7 Locals
8,6 Veilig
8,7 Natuur
8,7 Stranden
8,6 Klimaat
  • Aantal reviews: 103
  • Aantal waarderingen: 66

Cuba - Varadero - Havana (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Tessa Suidema op 17 november 2018

Wat een mooi land! Heerlijk rustgevende vakantie gehad maar wel onwijs veel gezien en meegemaakt! Ik vond Cuba een zeer fijn land om te reizen. Het was er prachtig, warm weer, schone omgeving en fijne mensen. Alleen waren sommige straatjes wel wat spannend in Havana, qua hoe de mensen op je letten/ nakijken, maar ook dit is wel bijzonder en alles is goed gegaan!

De Hop on Hop off bussen zijn erg leuk, omdat je op veel plekken komt voor weinig geld, maar verwacht hierbij geen (duidelijk Engelse) uitleg. De Mojitobar in Havana heeft heerlijke maaltijden en allerlei soorten Mojito!
In Varadero is Street 15 erg leuk om overdag te shoppen & Street 62 om te dansen op straat in de avond!

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • vrolijke locals
  • heerlijke vis en Kreeft
  • cultuur
  • cocktails

Minpunten Cuba

  • Krokodillenfarm
  • geur van airco
Ultieme tip: Geniet van een prachtig land! Dit kan zeker ook als je alleen reist. Drink hier een lekker cocktailtje en neem zeker ook een "oude" taxi!! (hierbij is afdingen mogelijk!)
Aangeraden voor: Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Authentiek land (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Muzaffer Alaca op 12 november 2018

Heel authentiek is het er in Cuba. Van architectuur, auto’s tot aan het manier van leven.
Heel aardig zijn de mensen geweest en qua weer zit je in April ook zeker goed. Handig om wat etenswaren voor de locals mee te nemen gezien daar door handelsblokkades weinig variatie te vinden is in de supermarkten.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
7 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • authentiek
  • mooie stranden
  • locals
  • sfeer

Minpunten Cuba

  • duur
  • 2 currencies
  • weinig optie qua eten
Ultieme tip: Neem een volle bagage aan etenswaren en bruikbare spullen mee voor de locals en voornamelijk kids.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Cuba prachtig (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Anne-Miek van Houtum op 11 november 2018

Prachtig land waar je met oldtimers door een groot museum rijd. Sigarenwinkeltjes volop. Gezellige cafeetjes/restaurants met live muziek. Wordt nog veel vervoerd met paard en wagen. Oude stoomlocomotief nog actief

7,9
8 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
7 Veilig
7 Natuur
7 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • Nog niet TE veel tourisme
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Cultuurliefhebbers

Cuba, strand en klassieke auto’s. (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Mady Visscher op 10 november 2018

Cuba. Voor de Amerikanisatie toeslaat is het raadzaam niet te lang te wachten om dit toch nog wel communistische land te bezoeken. Havana is een belevenis op zich. Verblijven in een casa particulare geeft een mooi inzicht in het dagelijks leven. De stad op zich geeft een beeld van vergane glorie, armoede en vuil. Maar ook van mensen die er het beste van maken.
Het schiereiland Caya Santa Mayo heeft prachtige resorts en laat zien dat toerisme een belangrijke bron van inkomsten is. De stranden zijn werkelijk schitterend hier.
Kortom, een aanrader om beide te combineren.

8,6
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
8 Veilig
9 Natuur
10 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • betaalbaar
  • stranden
  • ,klassieke autos

Minpunten Cuba

  • armoede
Ultieme tip: Verblijf zeker in een casa particular voor een paar dagen.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Cuba Cuba (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Bram Mertens op 31 december 2017

Geweldig land met heerlijke mensen. Wij kwamen er wel snel achter dat ook met kind all inclusive niks voor ons is, maar het rondreizen (voor zover we dat hebben gedaan in een korte tijd) is ook met kind prima te doen. We hebben gewoon een taxichauffeur gehuurd voor een paar tientjes en die bracht ons de hele dag naar allerlei toffe plekken. Heerlijk (buiten het resort) gegeten en genoten van de cubaanse sfeer.

7,6
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
7 Locals
8 Veilig
7 Natuur
7 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • klimaat
  • cultuur
  • mooie natuur

Minpunten Cuba

  • slechte wegen
Ultieme tip: Huur een taxichauffeur en laat je door de locals naar toffe plekken brengen. Zij weten de goede plekken altijd wel te vinden en ga niet voor de standaard trips van reisorganisatie.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Cuba, een bijzondere reis ! (bezocht in november 2016)

Review geschreven door solange decroix op 19 december 2017

Het is niet zo makkelijk om rond te reizen in Cuba. Neem vooral je tijd. De kusten bij Trinidad zijn mooi en voorzie zeker tijd om hier rustig te vertoeven.
Als je Spaans spreekt heb je zeker een streepje voor. De mensen vertellen je graag over hun leven. En het zijn zeker interessante gesprekken. Wat me frappeerde is dat de Cubanen geen simpel leven hebben. Het verleden speelt hen nog elke dag parten. Verblijven in casa particularis biedt een meerwaarde,vooral voor hen die geen Spaans spreken. Vele eigenaars van deze casas spreken Engels en kunnen je info geven.

Pluspunten Cuba

  • casa particular
  • overnachtingen

Minpunten Cuba

  • Activiteiten zijn meestal te duur
Ultieme tip: Neem je tijd om Havana te bezoeken. Je hebt 'tijd' nodig om de stad echt te ontdekken. Blijf ook 'hangen' in een klein dorp......ontdek de mensen en hun leven.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers

Trinidad (bezocht in oktober 2014)

Review geschreven door Marja Hogervorst op 10 december 2017

Wat een bijzonder land, met mooie ongerepte natuur, tenminste als je niet naar de all inclusive resorts rondom Varadero gaat. Hoewel niet iedereen Engels spreekt, lukt het om mooie contacten te leggen met de locals. Boeiend zijn de verhalen over de politieke situatie in hun land. De wegen zijn vaak slecht, het lukt je niet om veel kilometers per dag af te leggen. Wij vonden Baracoa erg verrassend. Ondanks de vele orkanen die hier meermaals hun vernietigende kracht hebben laten zien, wordt steeds weer gewerkt aan de opbouw van de stad.In de grote stad Santiago hadden wij last van de opdringerige bedelaars.

Pluspunten Cuba

  • Natuur
  • eten
  • locals
  • klimaat
  • cultuur
Ultieme tip: Boek vooral casa particulares en dus geen grote onpersoonlijke staatshotels. Veder is in elke stad wel een muziekzaal aanwezig onder de naam La Trova, waar optredens zijn.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vakantie cuba 2017 (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Maren Beljaarts op 09 december 2017

Cuba is een mooi land met veel natuur. Havana was heel mooi met oude auto's en mooie huizen. Wij hadden een auto gehuurd om rond te reizen en sliepen bij mensen thuis die kamers verhuren. De wegen zijn slecht, want er zitten veel kuilen in de weg. Ook hebben wij een keer gehad dat we wilden tanken, maar dat er geen benzine was. Zorg dan ook dat je gaat tanken als je tank half leeg is. Vinales was erg mooi, hier hebben wij paard gereden tussen de tabakplantages en uitleg gekregen hoe een sigaar wordt gemaakt. Verder zijn wij naar de zee geweest en hebben een uitstap gemaakt naar een plek waar veel pelikanen en flamingo's zitten.
In de buurt van Trinidad zijn erg mooie watervallen, maar hier moet je wel zwemmen op de aangegeven plaatsen. Ook heb je hier mooie schilderswerken. In Santa Clara heb je een standbeeld van Che Guevara en een museum. Hier ligt hij ook begraven. In Havana kun je rondrijden in een oude auto. De bevolking vraagt je om oude kleding. Als eten krijg je voornamelijk kip, rijst, bonen, witte kool, komkommer, tomaat en pizza. Supermarkten hebben vaak ook maar enkele producten en als je boter wilt hebben, moet je net geluk hebben. Als er eieren worden verkocht, dan staan mensen in de rij.

7,8
7 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
8 Locals
7 Veilig
9 Natuur
7 Stranden
9 Klimaat
Ultieme tip: Neem oude kleding mee. Zeepjes krijg je in het hotel. Wifi is beperkt ik had zelf geen bereik. Je kunt voor 1 cuc internet kaart kopen en ongeveer een uur internetten.
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Taste of Cuba (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Karin Nijenhuis op 06 december 2017

Prachtig eiland met 3 mogelijke aanvlieghavens. Havana, Varader en Holquin. Havana ligt aan de Golf van Mexico. De noordkust aan de Atlantische Oceaan en het zuiden aan de Caraibische Zee. Geniet van zon, zee en strand, maar ook van natuur, cultuur, de locale en hun muziek.

Pluspunten Cuba

  • Vrolijke locals
  • Prachtig eiland
  • Veelzijdigheid
  • geen criminaliteit

Minpunten Cuba

  • Afhankelijk van fooi
  • Levensonderhoud is duur
Ultieme tip: Huur zelf een auto of met chauffeur en wissel strand met binnenland, steden en dorpen af. Verblijf in een Resort en bij de mensen thuis.
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Cuba (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Femke Wiegerinck op 05 december 2017

Wat een prachtig en indrukwekkend land! De muziek maakt het zo ontzettend sfeervol. Hoe romantisch is het om te gaan eten met live muziek van Despacito. Vriendelijke mensen, een mooie cultuur waarbij je terug gaat in de tijd, paard en wagen, eettentjes aan de rand van de weg en ossen op het land. Je kijkt je ogen uit! Niet te vergeten de natuur in Vinales: zo ontzettend mooi groen. De witte stranden geven ook een WAUW-effect! Kortom: Genoten!

8,8
8 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • De mooie muziek en gastvrije mensen.
  • De steden Havana en Trinidad je kijkt je ogen uit!
  • De steden Havana en Trinidad: je kijkt je ogen uit!

Minpunten Cuba

  • Niet al het eten is goed. Je weet niet hoe lang het buffet er al staat. Wij hadden veel mensen met buikgriep.
  • Soms zijn de hotels slecht. Is er geen water of deurklink
Ultieme tip: Zorg dat je altijd wc-papier bij je hebt! Doe een rondleiding met een local, dit voegt zoveel toe. Het is heel indrukwekkend en leerzaam!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super Cuba (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Sabine Fens op 04 december 2017

Cuba was geweldig om een keer te beleven! We zijn bij verschillende delen in Cuba geweest. Voor de muziek alleen al is Cuba super! Op elk plein is er wel muziek en staan mensen te dansen. Het was een hele ervaring om nooit meer te vergeten! We hebben daar gedoken en zijn op verschillende plekken geweest. Je kan overal heen met de Hop On Hop Off bus of in de Amerikaanse auto's. Als je echt meerdere plekken wilt zien is het handiger om zelf een auto te huren. Wees er wel op tijd bij, want ze hebben niet zo veel auto's te leen en voor je het weet is alles al verhuurd.

Pluspunten Cuba

  • betaalbaar
  • zon
  • cultuur

Minpunten Cuba

  • hotels zijn minder
  • eten
Ultieme tip: Ga bij Casa slapen. ( bij mensen thuis dan leer je echt de bevolking kennen) en ga naar verschillende plekken toe in Cuba.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Cuba, een bijzonder land (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marjolijn Broekhof op 03 december 2017

CUBA, een bijzonder land. Vriendelijke tevreden mensen, maar ook mensen waarbij je voelt dat ze liever wat onafhankelijker zouden willen zijn. Het communisme zorgt voor een verdeeldheid in het land. Een land met mooie herstelde oude stadscentra, maar ook met verval en armoede. Muziek, dans, kleurrijk, zo'n, sigaren en rum. Cuba een land dat je gezien moet hebben.

Pluspunten Cuba

  • architectuur
  • klimaat
  • cultuur

Minpunten Cuba

  • eten
  • natuur
Ultieme tip: Blijf niet op 1 plek, daar is het land te divers voor.
Aangeraden voor: Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Cuba, een land om van te houden! (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Merel Aalten op 03 december 2017

Cuba, wat een geweldig land! Prachtige steden, adembenemende natuur en zulke bijzondere lieve mensen! Letterlijk op elke hoek van de straat muziek en de rum wat goedkoper is dan water. Voor het eten moet je niet naar Cuba gaan (rijst en bonen), maar voor de mensen en alles wat je te zien krijgt. Zeker wel!

Ultieme tip: Zorg dat je wat cadeautjes meeneemt voor de ‘locals’. Vooral met stiften zijn ze erg blij.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ervaar Cuba! (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Heleen Oosterhuis op 03 december 2017

Prachtig authentiek land! Gevarieerde reis met overal zulke sfeervolle plaatsen. Cuba ademt vriendelijkheid en muziek. Zoek een barretje op, drink wat cocktails en dans met de locals. Slapen in Casa particulares maakt de ervaring compleet. Leer de mensen kennen en je krijgt de beste tips en kom steeds meer te weten hoe Cuba in elkaar steekt.

Pluspunten Cuba

  • contact met lokale bevoljing
  • muziek
  • authentiek

Minpunten Cuba

  • betalen met andere valuta
  • enorme all inclusive resorts
  • wordt steeds toeristischer
Ultieme tip: Ga 's avonds naar de Malecon in Havana, overdag ziet het er wat troosteloos uit, maar 's avonds leeft het! Neem zelf je drankjes mee en ervaar!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Cuba, een onvergetelijke ervaring (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Lisa van Oort op 03 december 2017

Cuba, een land waar we van droomde en in november was het eindelijk zo ver. Van het begin tot het einde ging alles vlekkeloos. Van Havana naar Viñales waar we een prachtige excursie te paard hebben gedaan. Ook slapen in een Casa is een must do! Van Viñales gingen we door naar Varadero. Dit was even een lange zit, maar onderweg hebben we kunnen genieten van de omgeving. Varadero is een heerlijke en prachtige plek om tot rust te komen. Heldere blauwe zee, witte zandstranden en heerlijke mojito's. Na heerlijk tot rust te zijn gekomen zochten we de laatste dagen het bruisende leven in Havana op. Wat een mooie stad en een stadstour in een oldtimer mag je niet missen! Genoten van de live muziek die je op elk terras wel kan vinden en onwijs genoten van de gastvrijheid in dit prachtige land! Wij gaan zeker nog een keer terug!

9,3
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • gastvrijheid
  • muziek
  • natuur
  • cultuur

Minpunten Cuba

  • muggen
Ultieme tip: Een must do in Cuba is verblijven in een Casa! Zo ervaar je het typische Cuba en maak je vrienden voor het leven.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onvergetelijke reis (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Jessica Groenendal op 03 december 2017

Wat een geweldig land. 3 dagen Havana en erachteraan 4 dagen Varadero.
Wat is Havana een bijzondere indrukwekkende stad. Terug in de tijd met de auto gebouwen en auto's. 3 verschillende architecturen gezien tijdens een mooie fietstocht door Havana. In het oude centrum een geweldige salsa workshop mogen volgen. Waar we les kregen van de locals. Op veel verschillende plekken gegeten. De kwaliteit verschilt enorm. De bevolking is heel vriendelijk, maar arm. Dus een extra tip is altijd welkom. De Flamingo shop is een show die je zeker moet zien. Onder het genot van Rum cola kijken naar de lokale dans kunsten vol met veren en kleur. De sigarenfabriek en rumfabriek zijn een kort bezoekje waard. Leuk om gezien te hebben, maar geen dag uitje.

Na 3 dagen Havana door naar Varadero. Dit is echt een toeristenplek met grote hotels op een schiereiland. Hier een catamaran tocht gedaan met een ontmoeting met dolfijnen. Dit was een bijzondere ervaring en ook zeker een aanrader. Verder is er in Varadero niet veel te zien. Er rijdt een Hop On Hop Off bus. Met deze bus kan je voor 5 euro heel Varadero door rijden en in-en uitstappen wanneer je zelf wilt. Een tocht met paard en wagen is hier ook een leuk uitje. Genoeg toeristen marktjes om souvenirs in te slaan.

Cuba was voor ons een geweldige ervaring., maar had zelf graag langer van het mooie / bijzondere Havana willen genieten. Daar raak je niet uitgekeken.

8,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
8 Locals
7 Veilig
7 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • betaalbaar
  • goed bereikbaar
  • vriendelijke locals

Minpunten Cuba

  • uitlaatgassen
  • slecht eten
Ultieme tip: Probeer een goede gids te vinden. Er valt enorm veel te leren over Cuba en zijn geschiedenis. En zorg voor een goed fototoestel. Zoveel te zien. Zoveel te fotograferen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Half of my heart is in Havana (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Lisa Vonk op 03 december 2017

Cuba is een bijzonder land, een oude stad met authentieke gebouwen en straatjes waar je je terug in de tijd waant. De lokale bevolking is erg vriendelijk en behulpzaam maar het is wel een pré om een beetje Spaans te spreken of een woordenboekje bij je te dragen. Buiten de grote steden zijn wij weinig Engels Sprekende mensen tegengekomen. Wij zijn op de bonnefooi gegaan, maar hadden vooraf wel wat vervoer geregeld met de bus (www.viazul.com). Een aanrader! De bussen reden op tijd en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Vinales en Trinidad waren voor ons de hoogtepunten van de reis. In Vinales is een rijke natuur, mooie stranden en in Trinidad juist veel vermaak en te zien.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
7 Natuur
8 Stranden
7 Klimaat
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Stap in een andere wereld (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Manon Weidema op 03 december 2017

Cuba is na orkaan Irma al snel weer opgekrabbeld en heeft zijn eigen ik behouden. 2 weken afgesloten van de buitenwereld (tenzij je internet koopt), maar zo ontspannen en rustig. Veel mooie locaties en iedere dag iets nieuws. Mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

8,4
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
7 Natuur
8 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • locals zeer vriendelijk en behulpzaam

Minpunten Cuba

  • op de resorts veel russen maar als 3 daar weinig bent geen last van
Ultieme tip: Boek een privégids, het is je geld dubbel en dwars waard!
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig, rot land! (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Ebbe Blaas op 03 december 2017

Cuba, een geweldig rot land! Niets is wat het lijkt en dat maakt het ongelooflijk vet! Casa Particulares zijn een perfecte uitvinding. Aan de huiseigenaren vragen voor een volgend huis en je komt ergens terecht wat je anders nooit zou vinden. Havana is groot en natuurlijk met veel cultuur, Viñales is alsof je in het Wilde Westen bent beland, een geweldig uniek gebied!

Pluspunten Cuba

  • uniek
  • prachtig
  • betaalbaar

Minpunten Cuba

  • druk
  • veel geluid
Ultieme tip: Viñales is de vetste plek! Samen met Trinidad! De wandeling naar de watervallen 'vegas grande' is fantastisch!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Weekje cuba (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Sean Kuijpers op 22 november 2017

Wat een geweldig land, met geweldige mensen! En wat een wereld van verschil met ons kapitalistisch westen. Het contrast van de rijke cultuur met de in onze ogen arme bevolking die altijd danst en lacht. Met een heerlijke 27°C een prachtige winterbestemming, maar neem de tijd; een week is eigenlijk te kort voor een zo divers land. Probeer het toeristenseizoen te verlaten, rijd met een kenmerkende oldtimer het land in en ontdek de plek voorbij de hotels en souvenirwinkels. Stop eens langs de snelweg bij één van de bar restjes voor een verse pina colada. En vergeet bovenal Havana niet. Verdwaal in de kleurrijke straatjes van het oude centrum. Maar houd wel rekening met het eten, variatie is beperkt, maar altijd met liefde gemaakt.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
9 Natuur
8 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Cuba

  • Vriendelijke mensen
  • zon
  • eenvoudigheid
Ultieme tip: Voor een iets luxere eetervaring: mansion Xanadu. Prachtig landhuis dat dient als hotel en restaurant, met hoogwaardige keuken voor zeer goede (Europese) prijs.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Cuba

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mexico kenner
Sponsors