Paspoort en visum Belize

Paspoort en visum Belize

Reis je binnenkort naar Belize, of via Belize naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Belize.

Heb ik een visum nodig voor Belize?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal één maand (30 dagen) in Belize verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan één maand in Belize verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met het consulaat van Belize in Den Haag, of de ambassade van het land in Brussel.

ZELF NAAR Belize?

Bekijk alle 21 reizen naar Belize

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Belize, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Belize vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Belize

Bij het inreizen van Belize moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Belize

Specialisten Belize

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bonaire kenner
Sponsors