Ambassade & Consulaat Belize

Ambassade & Consulaat Belize

Waar vind je de Belizaanse ambassade in Nederland?

In Nederland is geen Belizaanse ambassade. De dichtstbijzijnde ambassade is in Brussel. Je vind de ambassade op Boulevard Brand Whitlock 136. Voor vragen bel je naar (32-2) 732-6204 of mail je naar embelize@skynet.be. De Belizaanse ambassade heeft geen eigen website.

Waar vind je het Belizaanse consulaat in Nederland?

Het Belizaanse consulaat vind je in Amsterdam op Sloterkade 84. Voor vragen bel je naar of mail je naar 020-408.1175 of mail je naar roos@ebr.nl.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Belize?

In Belize is geen Nederlandse ambassade. De dichtstbijzijnde ambassade bevindt zich in Mexico, in Mexico-stad op de zevende verdieping van Avenida Vasco de Quiroga 3000. Je belt ze op (+52) 55 5258-9921 of mailt ze op mex-info@minbuza.nl. De website van de Belizaanse ambassade in Mexico is http://www.paisesbajos.com.mx/f_explorer_dutch.html.

Er is wel een Nederlands consulaat in Belize, op 12 Cor Baymen Avenue & calle al Mar in Belize City. Voor vragen bel je naar 00.501.223.2953 of 00.501.223.2954 of mail je naar mchulseca@btl.net.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Belize

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors