Accommodaties Belize

Accommodaties Belize

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Accommodaties in Belize zijn in vergelijking met buurlanden duur. Veel accommodaties zijn niet bedoeld om lang te blijven.

Hotel

Alleen in grote steden vind je luxe grote hotels. Verwacht geen vijfsterren kwaliteit in Belize. Op de eilanden Ambergris Caye en Caye Caulker staan wel enkele resorts van goede kwaliteit.

Hostel

Overal in Belize vind je hostels. Bij de hostels op het strand is er vaak een mogelijkheid om in hangmatten te slapen. In kleine plaatsjes langs de kust staan soms alleen cabaña's, houten huisjes op palen.

Appartement

Een appartementje huren is een goede optie in Belize. Hotels zijn erg duur en met een appartementje hou je de kosten meer in eigen hand.

Camping

In Belize vind je weinig campings. De campings die er zijn, zijn erg basic. Wil je kamperen in nationale parken? Dan moet je van tevoren een vergunning aanvragen.

Wat is een typische accommodatie in Belize?

In Toledo, in het zuiden van Belize, wonen Maya's in kleine dorpen. In tien van deze dorpen is het mogelijk om als toerist te slapen bij de mensen thuis. Zo leer je de lokale mensen en hun tradities goed kennen.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Belize

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors