Beste reistijd Belize

Beste reistijd Belize

Wat is de beste reistijd voor Belize?

De beste periode om naar Belize te reizen is van oktober tot en met mei, dit is namelijk het droge seizoen in Belize. Van december tot april is het hoogseizoen. Belizanen gaan dan zelf ook op vakantie, waardoor het overal erg druk is.

In de zomermaanden is het regenseizoen in Belize. Ook komen er in deze periode vaak orkanen voor. De prijzen van accommodaties zijn daardoor wel een stuk lager dan in het droge seizoen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Belize

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner
Sponsors