Goedkoop bellen & Internet Belize

Goedkoop bellen & Internet Belize

Hoe kan ik goedkoop bellen in Belize?

In de grote steden bevinden zich kantoren van het Belize Telecommunicatie bedrijf. Hier bel je lokaal of internationaal. Bellen naar het buitenland is zeker niet goedkoop.

Het is ook mogelijk om een simkaart te kopen en die te gebruiken in je eigen telefoon. Bellen wordt zo een stuk goedkoper.

De beste optie om contact te leggen met de achterblijvers in Nederland is door middel van Skype. In internetcafés is vaak al Skype geïnstalleerd.

Wat is het netnummer van Belize?

Het netnummer van Belize is: + 501

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je bij de winkels van telecomproviders. Meestal koop je een simkaart waar gelijk beltegoed op staat.

Waar kan ik internetten in Belize?

Internetcafés zitten overal in Belize. In de steden is internet het snelst. In vergelijking met andere landen in Midden-Amerika is internet in Belize vrij duur. Vooral op de eilanden Caye Caulker kan de prijs oplopen. Je betaalt hier vaak niet per uur maar per twaalf minuten of per kwartier.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Belize

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Panama kenner
Sponsors