Ambassade & Consulaat Guatemala

Ambassade & Consulaat Guatemala

Waar vind je de Guatemalteekse ambassade in Nederland?

De Guatemalteekse ambassade in Nederland vind je in Den Haag op Javastraat 44. Voor vragen bel je naar 31 (0)70 302 0253. Mailen kan ook, naar drie verschillende e-mailadressen: embpaisesbajos@minex.gob.gt, paisesbajos@minex.gob.gt of embajadadeguatemala@wanadoo.nl. De Guatemalteekse ambassade heeft geen eigen website.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Guatemala?

De Nederlandse ambassade in Guatemala vind je in hoofdstad Guatemala Stad op de dertiende verdieping van 16 Calle 0-55 in Zona 10. Voor vragen bel je naar (502) 2381-4300 of mail je naar gua@minbuza.nl. De website van de Nederlandse ambassade in Guatemala is http://www.mfa.nl/gua.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Guatemala

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors