Goedkoop bellen & Internet Guatemala

Goedkoop bellen & Internet Guatemala

Hoe kan ik goedkoop bellen in Guatemala?

De telefooncellen in Guatemala die werken op muntjes zijn bijna allemaal buiten gebruik geraakt. De nieuwere telefooncellen, meestal van het bedrijf Telgua, werken met telefoonkaarten. In kleine dorpjes zijn geen telefooncellen, maar bel je in de plaatselijke winkel van Telgua.

Het is ook mogelijk een simkaart te kopen voor je eigen mobiele telefoon. Dit werkt alleen als je een simlockvrije mobiele telefoon hebt. Daarnaast is het mogelijk een geheel nieuwe Guatemalteekse telefoon te kopen, waarvan een groot deel van je aankoopbedrag beltegoed is.

ZELF NAAR Guatemala?

Bekijk alle 22 reizen naar Guatemala

De goedkoopste manier om contact te leggen met de achterblijvers in Nederland is via Skype. Dit programma is op de meeste computers geïnstalleerd en in de meeste internetcafés hebben de computers webcams, waardoor de mensen thuis je gezicht weer eens kunnen zien.

Wat is het netnummer van Guatemala?

Het netnummer van Guatemala is: +502.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart koop je in een winkel van de telecomprovider. Beltegoed moet je meestal nog apart erbij kopen in één van de vele kiosken op straat.

Waar kan ik internetten in Guatemala?

In heel Guatemala vind je internet. In grote steden is internet het snelst en het goedkoopst. Soms bestaal je maar vijftig cent per uur. In de cybercafés vind je veel Guatemalteekse jongeren die hier komen om met elkaar te gamen of de chatten.

Reizen Guatemala

Specialisten Guatemala

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors