Paspoort en visum Guatemala

Paspoort en visum Guatemala

Reis je binnenkort naar Guatemala, of via Guatemala naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Guatemala.

Heb ik een visum nodig voor Guatemala?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Guatemala verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Guatemala verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Guatemala in Den Haag.

ZELF NAAR Guatemala?

Bekijk alle 20 reizen naar Guatemala

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Guatemala, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Guatemala vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Guatemala

Bij aankomst in Guatemala moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Guatemala

Specialisten Guatemala

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner
Sponsors