Like ons op Facebook

Specialisten Guatemala

Riksja Mexico, Belize & Guatemala

Hoe zorg je dat je op reis de pareltjes van Guatemala ontdekt en niet tussen andere toeristen staat? Praat met iemand die er is geweest! Wij, Riksja’s Midden-Amerikafanaten, delen graag onze tips met je. We zijn op zoek gegaan naar knusse slaapplekken en gave activiteiten. Verken het meer van Atitlan met een local, voel de Bob Marley-vibe in Livingston en spot neusbeertjes rondom Tikal.

bekijk alle reizen van Riksja Mexico, Belize & Guatemala Best geboekte reizen

Djoser

Djoser is een gespecialiseerde reisorganisatie die zich richt op avontuurlijke groepsreizen. Wij bestaan al meer dan dertig jaar en reizen vandaag de dag naar zo’n 100 bestemmingen wereldwijd. Guatemala is een van onze mooie bestemmingen in Midden-Amerika. Onze met zorg uitgestippelde rondreizen nemen je mee naar de mooiste highlights en laten je ook het Guatemala buiten de gebaande paden zien.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Prachtige tempelcomplexen, koloniale steden, magische zonsopkomsten en een vriendelijke bevolking: Guatemala heeft het allemaal. Met FOX reis je op jouw eigen manier naar Guatemala. Dat kan een groepsreis zijn, een single rondreis of een individuele rondreis. Bekijk onze website en ontdek ons ruime reisaanbod.

Travel Active

Wanneer je Midden-Amerika écht wilt ontdekken is Guatemala zeker een aanrader. De vriendelijke bevolking ontvangt je met open armen en staat te popelen om jou hun land te laten zien. Tegelijkertijd kun jij iets terug doen voor het land door deel te nemen aan een vrijwilligersproject. Je Spaans bijspijkeren? Ook dat kan bij Travel Active tijdens een taalreis!

Sawadee

Sawadee is een reisorganisatie die sinds 1983 rondreizen verzorgt naar allerlei bestemmingen ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in groepsreizen voor elk type reiziger: singles, families, jongeren en sportievelingen. Bekijk al onze rondreizen naar Guatemala online, boek je favoriet en begin vast met aftellen tot de start van je droomvakantie.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Guatemala kenner
Reis van de maand
16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica - va € 1699
16-daagse groepsrondreis Natuurlijk Costa Rica

Costa Rica zal iedereen verrassen, door de vele kleuren die de flora en fauna in dit land te bieden heeft

  • Spot kleine gifkikkertjes, luiaards en indrukwekkende leguanen
  • Verblijf twee nachten aan de voet van de Arenal vulkaan
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner