Like ons op Facebook

Specialisten Guatemala

Mexico, Belize & Guatemala online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete individuele rondreis. Met Mexico, Belize & Guatemala online slaap je in een kleinschalige haciënda of casa; accommodaties die passen bij de sfeer van het land. Kies voor een rondreis door Mexico, of combineer Mexico met buurlanden Guatemala en Belize. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van Mexico, Belize & Guatemala online Best geboekte reizen

Djoser

Djoser is een gespecialiseerde reisorganisatie die zich richt op avontuurlijke groepsreizen. Wij bestaan al meer dan dertig jaar en reizen vandaag de dag naar zo’n 100 bestemmingen wereldwijd. Guatemala is een van onze mooie bestemmingen in Midden-Amerika. Onze met zorg uitgestippelde rondreizen nemen je mee naar de mooiste highlights en laten je ook het Guatemala buiten de gebaande paden zien.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Guatemala. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

Sawadee

Sawadee is een reisorganisatie die sinds 1983 rondreizen verzorgt naar allerlei bestemmingen ter wereld. Wij zijn gespecialiseerd in groepsreizen voor elk type reiziger: singles, families, jongeren en sportievelingen. Bekijk al onze rondreizen naar Guatemala online, boek je favoriet en begin vast met aftellen tot de start van je droomvakantie.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Al 25 jaar is Travel Active dé specialist in Midden-Amerika. Kies voor een taalreis in Guatamala, waar je Spaans leert spreken en kennis maakt met de bijzonder warme cultuur. Heb je het Spaans onder de knie, dan kun je dit combineren met het doen van vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op een onderwijs-, sport- of medisch project. Bekijk alle mogelijkheden op de website en vraag de brochure gratis aan.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Mexico & Guatemala - va € 2245
Rondreis Mexico & Guatemala

Complete rondreis langs de hoogtepunten van de landen Mexico, Guatemala en Honduras

  • Onderweg van Mexico-Stad naar Yucatán zie je de belangrijkste overblijfselen van de Maya’s die hier jarenlang heersten
  • In San Cristóbal en Chichicastenango kom je de indianenbevolking tegen op hun kleurrijke markten
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner