Feestdagen & Festivals Honduras

Feestdagen & Festivals Honduras

Feria Juniana

Feri Juniana is een van de grootste traditionele feesten in Honduras. Het wordt gehouden in de laatste week van juni in San Pedro Sula. Overal klinkt muziek en zijn optredens. Je eet er de heerlijkste gerechten en drinkt er met de lokale bevolking. Op 29 juni eindigt het feest met een parade over de Avenida Circunvalacion.

Sun Jam

Een nieuw festival is Sun Jam. Dit feest vind plaats in augustus op het onbewoonde eilandje Water Key, vlakbij de Bay Islands. Feestgangers vanuit de hele wereld komen hiervoor naar Honduras. Populaire dj's draaien hier hun platen. Op luide beats dans je hier in een tropische omgeving de hele nacht lang.

Maand Dag Feestdag of festival Plaats
Januari
Februari 3 Feria de la Virgin de Suyapa Net buiten Tegucigalpa
Maart Semana Santa Santa Rosa de Copán
April 12 Garifuna Day Bay Islands
Mei Feria de San Isidro La Ceiba
Juni laatste week Feria Juniana San Pedro Sula
Juli
Augustus Sun Jam Utila
September 15 Onafhankelijkheidsdag hele land
Oktober
November
December

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Honduras

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors