Beste reistijd Honduras

Beste reistijd Honduras

Wat is de beste reistijd voor Honduras?

De beste reistijd voor Honduras is afhankelijk van wat je wilt doen. De natuur is op haar mooist gedurende het regenseizoen, van mei tot november. Bloemen staan in bloei, het ruikt lekker en je ziet ook veel dieren. Maar tijdens het regenseizoen is de kans op modderstromen in de bergen en overstromingen in het laagland erg groot. Reizen door Honduras in het regenseizoen is dus niet altijd even gemakkelijk.

Ga je duiken en lekker op het strand liggen? Dan is het droge seizoen een betere tijd om te gaan. Het zicht onder water is veel beter dan tijdens het regenseizoen, wanneer veel modder via de rivieren de zee instroomt.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Honduras

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Aruba kenner
Sponsors