Ambassade & Consulaat Honduras

Ambassade & Consulaat Honduras

Waar vind je de Hondurese ambassade in Nederland?

De Hondurese ambassade in Nederland bevindt zich in Den Haag op Burgemeester Patijnlaan 1932. Voor vragen bel je naar 070-3641684 of mail je naar eholan@honduras.demon.nl.

Waar vind je het Hondurese consulaat in Nederland?

In Rijswijk vind je het Hondurese consulaat. Het consulaat staat op Steenvoordelaan 148 en je bereikt ze op 070-393.9664.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in Honduras?

Honduras heeft geen Nederlandse ambassade. De dichtstbijzijnde ambassade is in Costa Rica in de hoofdstad San José. De ambassade zit in het gebouw Oficentro Ejecutivo la Sabana achter de Contraloría. Voor vragen bel je naar (+506) 2296 1490 of mail je naar sjo@minbuza.nl. De website is http://www.holanda.cr/.

In Honduras vind je wel een Nederlands consulaat. Het consulaat staat in hoofdstad Tegucigalpa op de 3e Avenida, casa 2315. Voor vragen bel je naar 00-504-2358090 of mail je naar cgnlhon@cablecolor.hn.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Honduras

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Guatemala kenner
Sponsors