Paspoort en visum Honduras

Paspoort en visum Honduras

Reis je binnenkort naar Honduras, of via Honduras naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Honduras.

Heb ik een visum nodig voor Honduras?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Honduras verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Honduras verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Honduras in Den Haag.

ZELF NAAR Honduras?

Bekijk alle 3 reizen naar Honduras

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Honduras, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Honduras vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Honduras

Bij aankomst in Honduras moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Honduras

Specialisten Honduras

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors