Like ons op Facebook

Rondreis Honduras

Djoser

Honduras wordt niet altijd bezocht tijdens een rondreis door Midden-Amerika, maar is meer dan de moeite waard. Bij Djoser bezoeken we het land tijdens onze rondreis van Granada naar Antigua. Daarnaast bieden we voor groepen van minstens tien man ook de mogelijkheid aan om een op maat gemaakte rondreis door Honduras samen te stellen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Zet een stap terug in de tijd bij de beroemde ruïnes van Copán en neem een bijzondere duik in de spectaculaire onderwaterwereld. Bij FOX bezoek je de mooiste highlights van Honduras tijdens een afwisselende rondreis die je ook meeneemt naar Mexico, Guatemala en/of Belize. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons gevarieerde reisaanbod.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Sawadee

Ben je gefascineerd door de cultuur van de Maya’s? Hou je van duiken en snorkelen? Heb je altijd al een vulkaan willen beklimmen? Als je op een of meer van deze vragen ‘ja!’ hebt geantwoord, is een rondreis door Honduras echt iets voor jou. Ga met Sawadee mee op reis en ontdek het land van de Maya’s en vulkanen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Hulp nodig bij het vinden van de juiste rondreis aanbieder?

Laat je je adviseren door de reisadviseurs van Getaway Travel en krijg binnen 1 werkdag vrijblijvend een op maat gesneden voorstel van één van onze bestemmingsexperts!

Like deze pagina

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Natuurlijk Costa Rica - va € 1969
Natuurlijk Costa Rica

16-daagse groepsrondreis

  • Schitterende rondreis langs vulkanen, stranden en nevelwouden!
  • De fauna varieert van kleine gifkikkertjes tot luiaards en indrukwekkende leguanen
Bekijk reis
Sponsors