Tropisch eiland te koop!

Tropisch eiland te koop!

door Victorine Sandkuyl

Het zand tussen je tenen voelen kriebelen, een duik nemen in de Caribische Zee en niemand om je heen… Klinkt als een droom, nietwaar? Want tijdens je rondreis door Midden-Amerika ben je meestal niet de enige die van de rust wilt genieten, de mooiste stranden lopen vaak over van de toeristen. Dus wat dacht je van een tropisch eiland helemaal voor jou alleen?

Vlak voor de kust van Belize ligt Virginia Caye, een paradijselijk eiland wat binnenkort van jou alleen kan zijn. Dit eiland wordt namelijk te koop aangeboden via eBay en biedt iedereen dus de kans om een eigen eiland te bezitten.

ZELF NAAR Belize?

Bekijk alle 20 reizen naar Belize

Dolfijnen op bezoek

Kristalhelder water omgeeft het eiland en dolfijnen komen je hier dagelijks even begroeten. Daarnaast is dit tropische paradijs heel geschikt om te snorkelen, vogels te spotten en te vissen. Op Virginia Caye staat ook al een huis voor de nieuwe eigenaar.

Oh ja, klein detail, het startbod voor dit eiland begint op zo'n 470.000 euro. Wil je er zeker van zijn dat Virginia Caye sowieso van jou wordt, dan kan je ook de buy-it-now prijs van 880.000 euro neertellen.

Heb je niet genoeg geld om Virginia Caye te kopen maar lijkt het je fantastisch om Belize met eigen ogen te zien? Kijk dan eens of jouw rondreis door Belize hier tussen staat.

Reizen Belize

Specialisten Belize

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

MiddenAmerika.nl kenner
Sponsors