Paspoort en visum Panama

Paspoort en visum Panama

Reis je binnenkort naar Panama, of via Panama naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Panama.

Heb ik een visum nodig voor Panama?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal zes maanden (180 dagen) in Panama verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan zes maanden in Panama verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Panama in Den Haag. Je kunt je ook tot het Consulaat-Generaal van Panama in Rotterdam wenden.

ZELF NAAR Panama?

Bekijk alle 16 reizen naar Panama

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Panama, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Panama vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Panama

Bij aankomst in Panama moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Panama

Specialisten Panama

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors