Accommodaties Panama

Accommodaties Panama

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Panama is een accommodatie duurder dan in andere landen van Midden-Amerika. Er zijn verschillende slaapmogelijkheden in Panama: budget hostels, modernere hotels met degelijke kamers en luxe resorts.

Hotel

In Panama staan verschillende luxe resorts, zowel in Panama-Stad als in de bergen. De prijzen zijn relatief goedkoop. Vooral in steden vind je de goede hotels, van bekende hotelketens. In de rest van het land zijn hotels vaak van wat mindere kwaliteit.

Hostel

In Panama-Stad vind je veel goedkope hostels. De goedkoopste kamers staan vaak wel in de minder goede delen van de stad. Je kunt in sommige hostels kiezen voor een gedeelde dorm in plaats van een privékamer.

Appartement

Op een aantal stranden en in sommige steden kun je een huis of een appartement huren. Dit is vaak een goedkope optie als je met een groep reist.

Camping

Kamperen kan in Panama op enkele plekken, maar Panama is niet echt een kampeerland.

Wat is een typische accommodatie in Panama?

In Bocas del Toro vind je vele mooie accommodaties. Je overnacht bijvoorbeeld in de Aqua Lounge, een hostel dat helemaal op palen boven het water gebouwd is. Er zijn verschillende zwembaden in de zee gemaakt en ook de bar bevindt zich boven het water.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Panama

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Aruba kenner
Sponsors