Tui Discovery your smile

Reviews Tui

8,0
8,1 Algemene ervaring
8,2 Boekingsproces
7,8 Reisleiding
8,1 Accommodatie(s)
7,9 Vervoer
7,9 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 129
  • Aantal waarderingen: 1053

Goede reisorganisatie (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Maaike Frieling op 30 december 2018

Alles goed geregeld, nog nooit problemen gehad met tui. Duidelijke informatie en bij vragen nemen ze het serieus op en zoeken ze naar het beste antwoord. Ook in het vliegtuig goede verzorging. Al met al een super organisatie

Pluspunten Tui

  • aardig personeel
  • behulpzaam

Bezochte landen

  • Bali
  • Israel
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Egypte, hurghada (bezocht in februari 2018)

Review geschreven door nese sungur op 30 december 2018

Wij vonden dat alles goed is geregeld, dan hebben we het over de retourreis van amsterdam - hurghada, en de transfer van vlieghaven naar t hotel en terug. We kregen in het hotel nog een goed uitgebreide uitleg over de gemiddelde prijzen van een simkaart en taxi. Dit heeft ons veel centjes bespaart. Jammer dat de excursies wel duurder waren dan de sites. We hadden dit van te voren al geregeld.

8,8
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • duidelijk uitleg
  • goeie communicatie

Minpunten Tui

  • dure excursies

Bezochte landen

  • egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers

Combinatie reis safari en strand (bezocht in december 2018)

Review geschreven door Ineke Bultstra op 29 december 2018

Prima georganiseerde reis, hotel en safari prima geregeld, begeleider/gids in jeep erg aardig en ervaren, hotel omschrijving en lodges waren zoals in brochure vermeld, gemakkelijke boeking,zonder enig probleem of tegenvaller heerlijke reizen gemaakt!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Kenia
  • ,Amerika
  • Dominicaanse Republiek
  • Aruba
  • Bonaire
  • Curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super vakantie (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Berdien Faber op 28 december 2018

Her verblijf was goed. De reis er naar toe was erg lang, wisten we vooraf. Ik vond de heenreis met KLM pittiger dan de terugreis met Kenyan Airlines. KLM had erg krappe stoeltjes voorin. Het aanbod excursies was erg duur I'm verhouding met de kwaliteit in vergelijking met een lokaal bureau.

Pluspunten Tui

  • Tsavo
  • Safari

Minpunten Tui

  • Heenreis

Bezochte landen

  • Kenia
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Tui altijd perfect (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Léon Visser op 26 december 2018

We reizen altijd met Tui en altijd alles is perfect geregeld. Mocht er onverhoopt eens iets mis zijn of gaan dan wordt het alsnog perfect geregeld. Van Tui Kun je altijd op aan bij het boeken maar zeker ook tijdens de reis.

Pluspunten Tui

  • snel
  • vriendelijk
  • mooie reizen

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Prachtige rondreis met Tui (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Minthe Bastiaan op 27 november 2018

Prachtige rondreis voor een leuke prijs. Programma was zeer afwisselend. Van cultuur tot natuur.

Nadeel is dat onze gids slecht Nederlands sprak en wij hem daarom niet altijd konden volgen. Maar dat went na een paar dagen.

7,5
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
6 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Voordelig
  • Avontuurlijk
  • Duidelijk

Minpunten Tui

  • Reisleiding
  • Accomodaties

Bezochte landen

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis koningssteden Marokko (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Minthe Bastiaan op 27 november 2018

Budget reis in combinatie met Kras. Super gezelschap en vol programma (heerlijk) mogelijkheid om strand vakantie bij te boeken. Tijdens de rondreis veel verschillende steden aangedaan waaronder alle Koningssteden.

Pluspunten Tui

  • duidelijkheid
  • voordelig
  • goede reisbegeleiding
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Rondreis Cuba 14-daagse groepsreis (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Lisanne van Waes op 19 november 2018

De reis en het hotel is allemaal prima verzorgd!!! De reisleiding is altijd Nederlands sprekend en blijft de gehele reis, vanaf aankomst op bestemming, bij de groep. Bij TUI heb ik vaker gereisd en raad ik ook zeker aan!

Pluspunten Tui

  • hotels
  • sfeer
  • excursies
  • nederlandse gids

Minpunten Tui

  • gids verschilt per locatie. In cuba was de gids goed gedreven om te opdringerig excursies en etentjes te verkopen. Voor zelf veel comissie te verdienen uit zijn klanten
  • reisleider thailand was helemaal top!

Bezochte landen

  • amerika
  • cuba
  • egypte
  • thailand
  • maleissie
  • singapore
  • indonesie
  • vietnam
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Curacao (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Gyselle Nijland op 18 november 2018

Het vliegtuig vertrok op tijd, duidelijk aanwijzigingen vooraf. In het vliegtuig kregen we eenmaal een warme maaltijd en een kleine broodmaaltijd. De broodmaaltijd was wat karig. Verder moet je voor diverse activiteiten extra betalen, dat is ook minder

6,7
6 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
6 Vervoer
5 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep

Reis Kenia als mindervalide (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Daniëlle Meijer op 17 november 2018

Heerlijke reis naar Kenia gehad samen met mijn zus. We zagen deze reis als lastminute aanbieding staan voor onder de 600 euro en konden dit niet weerstaan. Tui heeft alles perfect geregeld, er werd een privé transfer voor ons besteld i.v.m mijn rolstoel. Assistentie op het vliegveld was ook perfect geregeld. Accommodatie was heel goed, all-in concept met prima eten. We zijn nog 3 dagen op safari geweest naar Tsavo East en Tsavo West en een dag excursie naar Wasini Island waar we letterlijk tussen de wilde dolfijnen in de zee lagen. Het was een reis om nooit meer te vergeten!

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Goede excursies
  • Goedkope lastminute aanbiedingen voor verre reizen
  • Uitmuntende begeleiding voor mindervalide
  • Zo kort mogelijke vluchttijden

Bezochte landen

  • kenia
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Hele fijne vakantie gehad met Tui! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Maud Berns op 14 november 2018

Vond het fijn dat meteen bij aankomst een informatie avond was georganiseerd. Je kreeg hierdoor een goed indruk hoe je het beste uit je vakantie kon halen. De excursies die ze aanboden waren ook heel leuk, vind ze soms alleen een beetje prijzig.

Pluspunten Tui

  • leuke excursies
  • goede informatie
  • fijne vliegtuigen

Bezochte landen

  • Kaapverdië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Op reis met Tui, discover your smile :) (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Daryl Sadijo op 14 november 2018

We hebben geboekt en gevlogen met Tui in één van de Dreamliners. De heenweg was een ramp, wij zaten namelijk naast een onbeschofte man. De purser in de lucht heeft ons goed geholpen en nieuwe plekken toegewezen. De vlucht was verder heel netjes en clean.
De terugweg was zelfs nog beter, we waren 45 minuten te vroeg.
Eten was lekker, wel vond ik het jammer dat je tegenwoordig voor je reservering van je stoel je extra voor moet betalen, je alleen maar een handbag krijgt op zon lange vlucht en dat je maar 1 maaltijd in de lucht krijgt.

6,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
3 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • Vliegen met de dreamliner
  • Goedkoper
  • mooie bestemmingen

Minpunten Tui

  • alles los betalen
  • weinig maaltijden

Bezochte landen

  • Curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Jamaica was een topland en erg goed geregeld door TUI! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Esmee Van Benthem op 14 november 2018

De transfer was erg goed geregeld, alleen tui had tripjes binnen jamaica die echt veeelste duur waren. Daarom hebben wij dit ook niet gedaan, je kan beter zelf met de locals wat organiseren! We hadden zelf wel een tripje geboekt, maar ontzettend veel spijt van gehad omdat het helemaal geen authentic feel meer had.

Pluspunten Tui

  • goede reisbegeleiding

Minpunten Tui

  • niet heel punctueel
  • busreis duurde langer
  • tripjes waren te duur

Bezochte landen

  • jamaica
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mexico (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Denise de Kievith op 13 november 2018

Top geregeld. Vlucht was fijn en aankomst transfer goed naar het hotel. Bijeenkomst volgende dag met fijne tips. Als er wat us konden we altijd bellen! Excursies ook fijn in het Nederlands al met al top.

Pluspunten Tui

  • excursies

Minpunten Tui

  • nvt

Bezochte landen

  • Mexico
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vlucht naar Bonaire (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Kyra Claassens op 12 november 2018

We vlogen met een nieuw toestel. De faciliteiten waren goed en het vliegtuig was schoon. Helaas op de heenweg vertraging, doordat de crew nog afwezig was. Maaltijden voldoende en goed. Terugweg op tijd vertrokken en één uur eerder geland!

Pluspunten Tui

  • gunstige vliegtijden
  • vriendelijk personeel
  • maaltijden

Minpunten Tui

  • vertraging
  • handbagagebeleid

Bezochte landen

  • bonaire
Aangeraden voor: Budget reizigers

Reis van 6 weken naar o.a. Indonesië en Australië (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Mildred Sediqui op 12 november 2018

Tui heeft ons niet alleen bij deze reis begeleid, maar wij boeken ieder jaar bij deze organisatie vanwege de klantvriendelijkheid, expertise en de bereidwilligheid om iets uit te zoeken. Daarna terugkoppeling in zeer korte tijd, het heeft tot nu toe altijd een tevreden resultaat onzerzijds opgeleverd.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • klantvriendelijkheid

Bezochte landen

  • Indonesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Bali (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Patricia Hutters op 12 november 2018

De 15 daagse groeps rondreis Bali compleet is één van onze geweldigste vakantie geweest! Het was niet alleen het land en de Balinese keuken, maar vooral de gastvrijheid van de bevolking die een diepe indruk op ons heeft gemaakt. De Nederlands sprekende, Balinese reisleider was een lieverd, had veel kennis en werkelijk alles over voor zijn gasten. Hij heeft ons veel laten zien, proeven en ontdekken van zijn mooie Bali! De twee hotels in Sanur (Griya Santrian) en Kuta (Legian Beach) waren in één woord fantastisch.
Kortom: Bali was voor ons een stukje paradijs op aarde!!

Bezochte landen

  • Amerika
  • Mexico
  • Egypte
  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Egypte (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Inez Nijmeijer de Jong op 11 november 2018

Enorm goed geregeld. Denken altijd mee en kijken goed wat de wensen zijn. Vervolgens kijken ze naar het budget en proberen dit enorm goed in elkaar te passen zodat de klanten tevreden zijn over het resultaat

Pluspunten Tui

  • luisteren goed naar klantwensen

Minpunten Tui

  • geen

Bezochte landen

  • egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Super georganiseerde reis gemaakt via Tui. (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Jenny Weening op 11 november 2018

Een super georganiseerde vakantie. Alles was perfect geregeld. Het hotel was super luxe. En we hebben een eilandtour gemaakt. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Adviseer mensen zeker om via tui te reizen.

8,7
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • eilandtour
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

London (bezocht in april 2014)

Review geschreven door Zeliha Doğan op 11 november 2018

Klantvriendelijke organisatie die ten alle tijden klaar staat voor de klant.
Mooie website die toegankelijk is voor jong en oud. Duidelijke informatie te vinden over reizen, uitstapjes en bezienswaardigheden.

8,8
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tui

  • klantenservice

Minpunten Tui

  • geen

Bezochte landen

  • Engeland
  • Turkije
Aangeraden voor: Vriendengroep