Beste reistijd El Salvador

Beste reistijd El Salvador

Wat is de beste reistijd in het algemeen?

De beste tijd om een vakantie te plannen naar El Salvador is tijdens het droge seizoen. Deze droge periode loopt van november tot april. Het regent dan weinig en de wegen zijn in goede staat.

Het is ook verstandig om grote feestdagen als Kerstmis, Nieuwjaar en de week voor Pasen (Semana Santa) te vermijden. De prijzen schieten dan omhoog en de El Salvadorianen hebben dan zelf vakantie, waardoor het overal voller en drukker is.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten El Salvador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Aruba kenner
Sponsors