Accommodaties El Salvador

Accommodaties El Salvador

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Er zijn verschillende soorten accommodaties in El Salvador. Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Hotel

De luxe vijf sterren hotels vind je in de grote steden. In kleinere dorpen zijn de hotels over het algemeen van mindere kwaliteit. Bij de toeristische plekken zijn altijd wel goede hotels te vinden om te overnachten.

ZELF NAAR El Salvador?

Bekijk alle 1 reizen naar El Salvador

Hostel

Overal in El Salvador vind je hostels. De goedkoopste hostels bevinden zich vaak bij de busterminals. Dit zijn niet altijd de veiligste buurten om te overnachten. Wanneer je iets meer betaalt heb je een bewaakt hostel en heb je de mogelijkheid om 's nachts nog naar binnen te komen.

Cabaña

Op het strand van El Salvador vind je kleine huisjes, ook wel cabañas genoemd. Dit zijn losstaande hutjes op het strand. Ze verschillen nogal in kwaliteit en prijs.

Bed & Breakfast

In de hoofdstad San Salvador vind je 'Casas de húespedes'. Dit zijn woonhuizen, omgetoverd tot slaapplaats. Vaak krijg je ook ontbijt in deze gasthuizen.

Camping

Wegens veiligheidsoverwegingen wordt het niet aangeraden om zomaar ergens te kamperen. In sommige natuurparken is het mogelijk je tentje op te slaan, maar doe dit alleen als er beveiliging is.

Wat is een typische accommodatie?

Wat niet mag ontbreken tijdens je in reis door El Salvador is slapen op een finca: een oude boerderij op een koffieplantage. Deze finca's staan in de plattelandsgebieden van El Salvador. Meestal slaap je hier in een hangmat, uitkijkend over het glooiende kleurige landschap.

Reizen El Salvador

Specialisten El Salvador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Nicaragua kenner
Sponsors