Goedkoop bellen & Internet El Salvador

Goedkoop bellen & Internet El Salvador

Hoe kan ik goedkoop bellen in El Salvador?

Er zijn drie verschillende bedrijven met hun eigen telefooncellen en telefoonkaarten. De telefooncellen vind je in de grote steden. Met een mobiele telefoon bellen kan ook.

Skypen is de goedkoopste manier om contact te leggen met de thuisblijvers. Op elke computer kan Skype geïnstalleerd worden.

Wat is de landcode van El Salvador?

Het netnummer van El Salvador is: +503.

Waar koop ik een simkaart?

Het handigste is om een simkaart en beltegoed te kopen. De simkaart stop je in je eigen mobiele telefoon (als deze sim-lockvrij is). Simkaarten zijn te koop in telefoonwinkels. Beltegoed is in bijna alle kiosken te koop.

Waar kan ik internetten?

Overal in El Salvador is internet te vinden. De meeste dorpjes hebben verschillende internetcafés waar je voor een laag bedrag kunt internetten.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten El Salvador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Cuba kenner
Sponsors