Ambassade & Consulaat El Salvador

Ambassade & Consulaat El Salvador

Waar vind je de ambassade in Nederland?

Voor vragen over je reis naar El Salvador ga je naar de ambassade van El Salvador in Den Haag. Je vindt de ambassade op Riouwstraat 137. Bellen kan ook, op het nummer (070) 324 98 55. De ambassade heeft geen website.

Waar vind je de Nederlandse ambassade in El Salvador?

Wanneer je in El Salvador bent, vind je de dichtstbijzijnde Nederlandse ambassade in Costa Rica. Deze vind je in de Oficentro Ejecutivo la Sabana Sur in de hoofdstad San José. Het is het derde gebouw op de derde verdieping. Bellen kan op +506 2296 1490 en mailen via nethemb@racsa.co.cr. De website van de ambassade is: http://costarica.nlambassade.org/

El Salvador heeft wel een Nederlands consulaat. Deze vind je op 1a Calle Poniente 3796 in hoofdstad San Salvador. Voor vragen kun je bellen naar +503 2298 2185/2906 of mailen naar cgnlsal@netcomsa.com.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten El Salvador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Dominicaanse Republiek kenner
Sponsors