Paspoort en visum El Salvador

Paspoort en visum El Salvador

Reis je binnenkort naar El Salvador, of via El Salvador naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor El Salvador.

Heb ik een visum nodig voor El Salvador?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in El Salvador verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in El Salvador verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van El Salvador in Den Haag.

ZELF NAAR El Salvador?

Bekijk alle 1 reizen naar El Salvador

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor El Salvador, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor El Salvador vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort El Salvador

Bij het inreizen van El Salvador moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen El Salvador

Specialisten El Salvador

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Midden-Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Curaçao kenner
Sponsors