Djoser Family Op vakantie met de kinderen

Reviews Djoser Family

8,7
8,5 Algemene ervaring
8,4 Boekingsproces
9,7 Reisleiding
8,3 Accommodatie(s)
9,0 Vervoer
8,2 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 6

Topreis met Djoser Family (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Anne de Jong op 24 september 2018

Ik vond het echt een super leuke reis met een erg leuke groep. Er waren allemaal mogelijkheden overdag wat er gedaan kon worden en ook 's avonds was er genoeg keuzemogelijkheid. De accomodaties van de reis waren bijzonder aangenaam, bijna overal een zwembad en erg leuke locaties op de eilanden. Er werd super veel gedaan, waardoor we echt het gevoel hebben gekregen dat we Indonesie een beetje kennen. Het enige nadeel aan de reis, maar wat ook wel weer logisch is, is dat het heel veel vroeg opstaan was. Natuurlijk kan je op een rondreis vakantie geen uitslapen tot middaguur verwachten, maar om telkens om 7 uur op te staan, was iets te veel van het goede.

8,2
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser Family

  • Veel keuzemogelijkheden
  • goed reisprogramma

Minpunten Djoser Family

  • Iets meer ruimte geven in het slaapschema

Bezochte landen

  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen

Volledige reisbelevenis met het gezin door het authentieke Java en Bali. (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Marjolein Van der Pot op 24 september 2018

Vrijheid, avontuur maar toch werd alles geregeld wat we wilden doen, waardoor we het echte leven op Java en Bali hebben beleefd.
Gelukkig zijn onze kinderen echte avonturiers waardoor we echt het reizen met zijn vieren hebben gedaan. Daarnaast was er ook de gezelligheid van de groep en de deskundigheid van de reisbegeleidster. De hotels waren niet allemaal even luxe maar voor ons was het een weergave van het land.
Er waren lange reisdagen bij maar dat bracht ons ook bij de plekken die we juist wilden zien. Op sommige plekken hadden we wat langer willen blijven, zoals Bandung of Malang. De kookcursus in Ubud was geweldig omdat we leerden over het echte leven op Bali.
We hebben genoten van de wandeling en fietstocht door de rijstvelden. Tijdens deze reis was er een goede balans tussen cultuur en natuur, prachtige tempels en schitterende natuur bijv. bij de Bromo vulkaan.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser Family

  • prachtig hotel in munduk waar we sliepen in huisjes tussen de rijstvelden

Minpunten Djoser Family

  • vol reisprogramma in het begin van de reis

Bezochte landen

  • indonesie
  • vietnam
  • thailand
  • amerika
  • peru
  • bolivia
  • tunesie
  • botswana
  • zimbabwe
  • india
  • nepal
  • mexico
  • guatemala
  • belize
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super reis naar Indonesië met Djoser junior (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Felix Tjebbes op 24 mei 2016

Het was een speciale reis om samen met vrouw en kinderen naar je roots te gaan en de kinderen het land van hun opa en oma te laten beleven. Zoveel indrukken en mooie dingen gezien. Maar ook de armoede en dat we het in Nederland best wel goed hebben. De reis was super, evenals de reisleiding, accommodaties en de dingen die we gezien hebben

9,4
9 Algemene ervaring
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser Family

  • dat we ook dingen hebben kunnen bezoeken die niet in het programma stonden

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen
Waardering door Margret van der Donk op 18 dec. 2016
7,8

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Vince Eitje op 18 dec. 2016
9,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Rinske Jagtenberg op 18 dec. 2016
8,3

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

10

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

9

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit